Erkan Özerman ile ilgili yeni iddia: 'Otelde yer ayırtacağım!'

Magazin Haberleri
Erkan Özerman ile ilgili yeni iddia: 'Otelde yer ayırtacağım!'

Erkan Özerman'ın, 34. Best Model erkek yarışmacılarına 'masaj yapma karşılığı ödül vadettiği' yönünde ahlaksız teklifte bulunduğu iddiası magazin gündeminden düşmüyor. 2. Sayfa'ya katılan eski yarışmacılar, Özerman'ın tacizine uğradıklarını ve yaşadıklarını anlatmaya devam ediyor.

Best Model yarışmalarının organizatörlüğünü yapan Erkan Özerman, 34'üncü Best Model erkek yarışmacılarına 'masaj yapma karşılığı ödül vadettiği' yönünde ahlaksız teklifte bulunduğu iddialarıyla gündemde.

Erkan Özerman ile ilgili yeni iddia: 'Otelde yer ayırtacağım!' - Resim : 1

 

Tv8'de yayınlanan 'Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa' programına katılan yarışmacılar günlerdir iddialarını sürdürüyor. Programa bugün katılan konuklardan biri "Boxer'ımı açmaya çalıştı ne yapıyorsun dedim ben" dedi.

Erkan Özerman ile ilgili yeni iddia: 'Otelde yer ayırtacağım!' - Resim : 2

Bir başka yarışmacı ise Erkan Özerman'ın "Sende doğulu fiziği var. Üst tarafına bayıldım otelde yer ayırtacağım aşağı tarafını görmek için sabırsızlanıyorum" dediğini iddia etti.

Erkan Özerman ile ilgili yeni iddia: 'Otelde yer ayırtacağım!' - Resim : 3

Özerman, dün katıldığı programda iddiaları yalanlarken yarışmada Best Smile ödülü alan Elmas Yıldız isimli yarışmacının, iki iş insanının desteğini aldığını, bu iş insanlarının da Yıldız'ın iyi bir derece alamadığı için çıldırdığını ve bu yüzden organize olarak bu iddiaları ve iftiraları ortaya attıklarını söylemişti.

Erkan Özerman ile ilgili yeni iddia: 'Otelde yer ayırtacağım!' - Resim : 4

Ünlü organizatör, 34'üncü Best Model erkek yarışmacılarına "masaj yapma karşılığı ödül vadettiği" yönünde ahlaksız teklifte bulunduğu iddialarıyla gündemden düşmüyor. Son olarak ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Özerman hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Erkan Özerman ile ilgili yeni iddia: 'Otelde yer ayırtacağım!' - Resim : 5

GARSONA BEST MODEL SÖZÜ MÜ VERDİ?

Bu iddiayı, '2. Sayfa' canlı yayınında sunucu Müge Dağıstanlı duyurdu. Onur Akay'ın mesajını okuyan Dağıstanlı, "Kaldıkları otelden bir garson bana ulaştı. Garson 'bana bile böyle tekliflerde bulundu' diyor. Erkan Özerman, garsona 'masaj için odasına gelirse Best Model'a onu sokacağını' söylemiş" ifadelerini kullandı.

CANLI YAYINDA BİRBİRİNE GİRDİLER

Özerman'ın "Utanmazsınız" sözüyle çılgına dönen '2. Sayfa' sunucuları, "Bizim utanacak hiçbir şeyimiz yok Allah'a şükür. Bu iddialar yine olsun yine yayın yaparız" dedi.

Yayın boyunca Özerman'ın tepkilerinden rahatsız olan Gülşen Yüksel Salt, "Sus bir dakika" sözünden sonra iyice sinirlendi ve "Beni böyle çocuk azarlar gibi azarlayamazsınız. Lütfen kendinize gelin. Benimle böyle konuşamazsınız. Hiçbir şekilde utandığımız, çekindiğimiz hiçbir şey yok. Siz bizi tehdit mi ediyorsunuz" sözleriyle tepki gösterdi.

NE OLMUŞTU?

"Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" canlı yayınına katılan Elmas Yılmaz, Best Model yarışmasıyla ilgili iddialarıyla gündeme geldi. Bu yıl yarışmada 'Best Smile' güzeli seçilen Elmas Yılmaz, hakkının yendiğini iddia ederek, yarışmanın birincisinin önceden belli olduğunu söyledi.

ELMAS YILMAZ: DERECEYE GİRECEKLER BELLİYDİ

Yılmaz, "Best Model'da dereceye girecekler önceden belliydi, onlara ayrı otel odası tutuldu. Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman'a masaj yapmaya çağırıldı" iddiasında bulunarak, herkesi şoke etti.

Elmas Yıldız, organizasyon sorumlusunun, erkek yarışmacılara ‘Erkan Özerman’a kim masaj yapmak ister?’ şeklinde mesajlar attığını ve olumsuz cevaplar karşılığında ‘Yarışmada görürsün’ dendiğini ileri sürdü.

BARIŞ ARSLAN'DAN ELMAS'A DESTEK

Programa telefonla bağlanan Best Model of Turkey 2021 yarışmacılarından Barış Arslan, Elmas Yıldız'ı destekledi. Arslan, canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

"AHLAKSIZ TEKLİFİ REDDETTİĞİM İÇİN DERECE VERMEDİLER"

"Bu ahlaksız teklifi reddettiğim için bana hiçbir şekilde derece vermediler. 1.5 yıl boyunca bu yarışma için hazırlandım. Sıkı diyet, sıkı antrenman. Ahlaksız teklifi reddettiğim için beni cezalandırdılar. Duruşumu bozmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Bu canlı yayın bir başlangıçtı, bunun arkasında duracağız ve devamını getireceğiz. 'Erkan Özerman'a masaj yaparsan derece garanti' dendi. Ben bu pislikleri yapmadım."

 

Kaynak: Haber Global TV

Best Model erkan özerman 2. Sayfa