Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisi Hakim’e bir bomba transfer daha

Hakim Dizi Haberleri
Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisi Hakim’e bir bomba transfer daha

Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde yer aldığı atv'nin yeni dizisi Hakim için bomba bir transfer daha gerçekleştirildi.

Limon Film’in Your Honor dizisinden uyarladığı Hakim dizisi merakla bekleniyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, ilk tanıtımı büyük ilgi gören dizinin kadrosuna son olarak Hasibe Eren katıldı.

Hasibe Eren

Ünlü oyuncu dizide kadın mafya lideri Gülbahar’a hayat verecek. Dizinin orijinalinde “Big Mo” karakterini Andrene Ward-Hammond’un canlandırmıştı.

5 mart Cumartesi günü sete çıkacak dizide Erdal Beşikçioğlu “Ömer”, Yurdaer Okur “Azem”, Uğur Yücel “Cevdet”, Ebru Özkan “Yasemin”, Eslem Akar “Deniz”, Fatih Berrk Şahin “Ozan” ve Gülsen Tuncer “Semra” rollerini canlandıracak.

Dizide yıllar boyunca adaleti sağlamak adına çalışan bir hakimin oğlunun bir suça karışması ile birlikte yaşadıkları ele alınacak. Hakim’in yaşadığı trajik olayları işleyen Hakim dizisi, adalet ile vicdan arasında nasıl bir ilişki olduğunu da izleyiciye sunacak.

Hasibe Eren

HASİBE EREN KİMDİR?

Hasibe Özlem Eren, 6 Haziran 1975'te doğmuştur.

İstanbul Üniversitesi Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık bölümünü bitirdi. Daha sonra Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü'nü bitirdi. 2010 yılında ise Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisans programından mezun olmuştur.

1996'da Show TV'de yayınlanan Sıdıka dizisi ile ünlendi. 1996'dan bu yana, İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları çocuk eğitim biriminde görev yapmaktadır.

Anlat İstanbul filminde, Külkedisi bölümünde oynadı. Ayrıca, bu filmde Ece Hakim'e ve Azra Akın'a, Babam ve Oğlum filminde ise, Ege Tanman'a oyuncu koçluğu yaptı. 2006'da Avrupa Yakası adlı dizide Makbule rolünü üstlendi. 2007 ve 2008'de de aynı rolü oynadı.

24'ün aktüalite programı Bir Zamanlar Türkiye ile 2008'de televizyon sunuculuğuna adım attı. 2010-2011 yılları arası TRT 1'de yayınlanan Yerden Yüksek adlı dizide Gülizar rolünü canlandırmıştır.2011-2014 yılları arası Kanal D'de yayınlanan Yalan Dünya dizisinde Gülistan rolünü oynamıştır. ATV'de yayınlanan Aile İşi dizisinde de Emel rolünü canlandırmıştır.

Kaynak: Diğer

Hakim dizisi Hakim dizi Hakim dizisi hangi kanalda hasibe eren dizi dizi haberleri ATV ATV dizileri Erdal Beşikçioğlu