Erdal Beşikçioğlu’nun yeni dizisi Hakim için geri sayım başladı! İlk tanıtımı nefes kesti

Hakim Dizi Haberleri
Erdal Beşikçioğlu’nun yeni dizisi Hakim için geri sayım başladı! İlk tanıtımı nefes kesti

Tüm dünyada büyük ses getiren 'Your Honor' dizisinden uyarlanan Hakim'in ilk tanıtımı yayınlandı. Erdal Beşikçioğlu'nun başrollerde yer aldığı dizi yakında atv'de ekranlarında olacak.

"Breaking Bad" dizisiyle tanınan Emmy ödüllü oyuncu Bryan Cranston'ın başrolünde yer aldığı "Your Honor" dizisi "Hakim" adıyla Türkiye'ye uyarlanıyor. ATV ekranlarında yayınlanması planlanan dizinin başrolünü Erdal Beşikçioğlu üstlenecek. 

Ranini TV'nin aktardığına göre, uzun süredir hazırlıkları yapılan "Hakim", yakında atv ekranlarında olacak.

Orijinal dizide, oğlu bir trafik kazasına karışan ve birinin ölümüne sebep olan Yargıç'ın oğlunu kurtarma çabası ve düştüğü ikilem anlatılıyor. Dizinin yerli versiyonunda da bir hakimin aynı şeyleri yaşaması bekleniyor. 

Hakim dizisinin oyuncu kadrosunda; Ebru Özkan, Burak Dakak ve İlayda Alişan rol alıyor.

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in üstlendiği dizi, insanların kendilerini sorgulayacağı, adalet ile vicdanı arasına sıkışan bir hakimin neler yapabileceğini anlatacak yeni dizi heyecanlı anlarıyla da dikkat çekecek.

İLK TANITIM GELDİ

Uzun süredir hazırlıkları yapılan ve etkileyici hikayesinin yanı sıra güçlü oyuncu kadrosuyla da adından söz ettirecek olan Hakim dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hakim Dizisi (@hakimdizisi)'in paylaştığı bir gönderi

Kaynak: Haber Global TV

ATV ATV dizileri Erdal Beşikçioğlu Hakim dizisi Hakim dizisi uyarlama mı Hakim dizisi ne zaman başlıyor dizi dizi haberleri