Ercan Saatçi ile Hakan Altun, hayranlarını geçmişe götürdü

Ercan Saatçi ile Hakan Altun, hayranlarını geçmişe götürdü

Ercan Saatçi'nin sunuculuğunu yaptığı ve ünlü isimleri evinde ağırladığı 'Çok Akustik' programının bu haftaki konuğu, şarkıcı Hakan Altun oldu. Yakın arkadaş olan ikili, hayranlarını geçmişe götürdü.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Çok Akustik' programı bu hafta 3. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölüme Ercan Saatçi ve Hakan Altun'un askerlik anısı damga vurdu.

Sohbet sırasında Ercan Saatçi, Altun'a 'Seni, sen yapan şarkı hangisi?' diye sordu. Ünlü müzisyen kendisi için 'Hani Bekleyecektin' şarkısının çok önemli olduğunu, Türkiye'nin kendisini bu parçayla tanıdığını söyledi.

Ercan Saatçi ile Hakan Altun, hayranlarını geçmişe götürdü - Resim : 1

Altun'un ilk albümü olan 'Hani Bekleyecektin'de 'Köle Gibi' adlı şarkısının olduğunu söyleyen Saatçi ise askerlik anısını anlattı. O sırada Foça'da askerde olduğunu söyleyen müzisyen, Hakan Altun'un kendisini ziyarete geldiğini ancak sonrasında telefonla konuştuklarında 'Ne olur şu şarkıyı söyle' diye ısrar ettiğini anlattı.

Ercan Saatçi ile Hakan Altun, hayranlarını geçmişe götürdü - Resim : 2

O yıllarda teknolojinin bu kadar gelişmediğini de dile getiren Saatçi, "Çünkü telefon vs. olmadığı için bir şey dinleme ihtimalimiz yoktu" dedi.

Ercan Saatçi ile Hakan Altun, hayranlarını geçmişe götürdü - Resim : 3

Çok Akustik'in son konuğu Hakan Altun, Twitter'da gündem oldu. 

Ercan Saatçi Hakan Altun Çok Akustik twitter