Enis Arıkan, annesini böyle kandırmış!

Enis Arıkan
Enis Arıkan, annesini böyle kandırmış!

Oyuncu Enis Arıkan, YouTube'da yayınlanan "İbrahim Selim ile Bu Gece" programına konuk oldu. Sevilen oyuncu, programda çocukluk günlerine dair samimi açıklamalarda bulundu.

 

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarının yanı sıra yer aldığı projelerle dikkat çeken Enis Arıkan, geçtiğimiz günlerde YouTube'da yayınlanan "İbrahim Selim ile Bu Gece"ye konuk oldu.

Ünlü oyuncu programda bir çocukluk anısını anlattı. İşte o anı... "Arkadaşlar, yemin ediyorum bunu söyleyeceğim. Evdeki bütün altınları bozdurdum. Size yemin ediyorum. Çünkü aklımda hep, bence hırsızlık da böyle oluyor. Abi sünnet benim sünnetim, benimki kesildi. O altınlar benim altınlar deyip her hafta Kadıköy'e gidip bir çeyrek altın bozdurup, onunla gezdim, içtim… 

"BEN ÇOCUKKEN DAHA ZENGİNDİM"

Annem diyordu ki, 'Bu oğlumun parası nereden?' Diyordum ki, hamburger yemiyorum okulda biriktiriyorum… Annem bir kere bile fark etmedi. Yemin ederim. 30 altın falan bozdurmuşumdur. Annem de saf, bizim altınlar nerede demedi. Ben kadını yedim yıllarca. Ben çocukken çok zengindim. Şimdikinden daha zengindim" 

 

Ünlü oyuncu bu anıyı anlattığı videoyu sosyal medya hesabı üzerinden "Özür dilerim anne" notuyla paylaştı.

Enis Arıkan İbrahim Selim ile Bu Gece altın İbrahim Selim youtube sosyal medya