Engin Polat'ın iş yerine bir silahlı saldırı daha: Bir hafta içinde 3'üncü kez oldu

Magazin Haberleri
Engin Polat'ın iş yerine bir silahlı saldırı daha: Bir hafta içinde 3'üncü kez oldu

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla gündeme gelen, mal varlıklarına el konulan Dilan ve Engin Polat çiftinin iş yeri bir kez daha kurşunların hedefi oldu.

İş yerlerine yapılan saldırılar ve 'vergi kaçırma' iddialarıyla gündeme gelen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tüm mal varlıklarına el konuldu. Ayrıca Polat çifti hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirildi. 

Son dönemde sık sık gündeme gelen  Dilan Polat ile Engin Polat çiftinin işyeri merkezlerine peş peşe silahlı saldırı düzenlendi.

Dilan Polat'ın güzellik merkezinin ardından Engin Polat'a ait Ataşehir'deki iş yeri çarşamba günü kimliği belirsiz bir kişi tarafından kurşunlandı.

Engin Polat'ın iş yerine bir silahlı saldırı daha: Bir hafta içinde 3'üncü kez oldu - Resim : 1

Olayla ilgili inceleme başlatılırken Engin Polat'ın merkezine gece yarısı bir kez daha silahlı saldırı düzenlendi.

Gece saat 03.00'da kimliği belirsiz kişiler tarafından ikinci kez merkezi kurşunlanan Engin Polat sosyal medyadan paylaşım yaptı. 

Engin Polat'ın iş yerine bir silahlı saldırı daha: Bir hafta içinde 3'üncü kez oldu - Resim : 2

Instagram hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Polat, "Gece saat 3'te uykumdan bu video ile uyandırıldım. Bu hafta yaşadığımız 3. silahlı saldırı. Yetkililerden acil olarak bu konuya açıklık getirmesini rica ediyorum. Bu kurşunlar sadece bize değil. Büyümekte olan her işletmelere" dedi.

Engin Polat'ın iş yerine bir silahlı saldırı daha: Bir hafta içinde 3'üncü kez oldu - Resim : 3

Sosyal medya hesabından paylaşımlarına devam eden Engin Polat, "Sıkanlar değil arkasındakileri bulmak lazım. Bana yapılsa anlarım bu nasıl bir namussuzluktur ki 450 kişinin çalıştığı kurumuma bir haftada yapılan 3. saldırı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

dilan polat Engin Polat kara para aklama vergi kaçırma silahlı saldırı magazin haberleri