Barbaros dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! İşte ünlü yıldızların ilk görüntüleri

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı
Barbaros dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! İşte ünlü yıldızların ilk görüntüleri

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrolleri paylaştığı TRT 1'in yeni tarihi dizisi Barbaros'un ilk fragmanı yayınlandı. İşte tüm merak edilenler...

Uyanış: Büyük Selçuklu ve Payitaht Abdülhamid gibi başarılı dönem dizilerini seyirciyle buluşturan TRT 1, Barbaros dizisini ekrana taşımaya hazırlanıyor. 

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun paylaştığı TRT 1’in yeni dizisi Barbaroslar’dan ilk tanıtım yayınlandı. 

BARBAROS DİZİSİ İLK FRAGMAN

Akdeniz’i Türk gölü haline getiren kahramanların hikayesini Barbaroslar'ın Eylül'de TRT 1 ekranlarında olması bekleniyor. 

BARBAROSLAR KONUSU NEDİR?

Dizide, Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk kaptan paşası ve Kaptan-ı deryası olarak bilinen Barbaros Hayreddin Paşa ve Oruç Reis'in hayatı konu edinilecek.

Barbaros dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! İşte ünlü yıldızların ilk görüntüleri - Resim : 1

BARBAROSLAR DİZİSİ OYUNCULARI

Senaryosunu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz'ın kaleme aldığı Barbaros dizisinin kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun yer alıyor. 

Dizide Engin Altan Düzyatan, Barbaros Hayrettin Paşa'nın ağabeyi olan Oruç Reis'i canlandırırken, Hayrettin Paşa'ya ise yeni başarılı bir oyuncu Ulaş Tuna Astepe hayat veriyor. 

Kaynak: Haber Global TV

dizi dizi haberleri barbaros dizisi Engin Altan Düzyatan Ulaş Tuna Astepe