'En İyi Kadın Şarkıcı' seçilen Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler'e böyle teşekkür etti

Magazin Haberleri
'En İyi Kadın Şarkıcı' seçilen Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler'e böyle teşekkür etti

47'inci Altın Kelebek Ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Gecede En İyi Kadın Şarkıcı Ödülü'nü alan Hadise, sahnede çok heyecanlıydı. Hadise, konuşmasında sevgilisi Mehmet Dinçerler’e teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

47. Altın Kelebek Ödülleri dün akşam görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Cem Davran ve Çağla Şıkel'in sunuculuğunu yaptığı gecede Hadise de En İyi Kadın Şarkıcı Ödülü'nün sahibi oldu.

"TÜM GECE ELİMİ TUTTUN..."

Bir süredir iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşayan Hadise, törene sevgilisiyle katıldı. Yeşil tül detaylı bir elbise tercih eden Hadise, ödülünü Burak Kut'un elinden aldı. Konuşmasında kadın haklarına değinen Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler'e teşekkür etmeyi de ihmale etmedi.

'En İyi Kadın Şarkıcı' seçilen Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler'e böyle teşekkür etti - Resim : 1

Şarkıcı konuşmasında "Sevgilim Mehmet, tüm gece hep elimi tuttun teşekkür ederim. Çünkü çok heyecanlıydım. Bugün Dünya Kadın Hakları Günü. Bence önemli bir gün. Böyle bir günde bu kadar değerli bir ödül almak çok değerli. Kadınlar konusu bende çok hassas. Hiçbir zaman da bu konuda susmadım, hiçbir zaman da susmayacağım. Yine çok fazla kadın öldürüldü. Çok fazla kadın kaybettik. Bu ödülü 2018'de de aynı şekilde almıştım. Hayatları kısıtlanan kadınlar için alıyorum" dedi.

'En İyi Kadın Şarkıcı' seçilen Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler'e böyle teşekkür etti - Resim : 2

MEHMET DİNÇERLER KİMDİR?

Mehmet Dinçerler aslen Gaziantepli Mehmet Dinçerler oğlak burcudur. 1988 yılında dünyaya gelen Mehmet Dinçerler, ünlü bir kahve markasının Türkiye CEO’sudur. Türkiye’de Hacı Sayid’in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler’in oğludur.

Instagram hesabını sık kullanan isimlerden biri olan Mehmet Dinçerler'in adı daha önce Asena Atalay ile anılmıştı.Genç iş insanı şu sıralar şarkıcı Hadise ile aşk yaşamaktadır.

 

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri