Emre Aşık ile olaylı boşanma davası devam eden Yağmur Aşık'a hapis şoku

Eski futbolcu Emre Aşık'ın kendisini öldürme planı yaptığı iddiasıyla davalık olduğu Yağmur Aşık arasındaki çekişmeli boşanma davası bugün Aile Mahkemesi'nde görüldü. Emre Aşık'a karşı uzaklaştırma kararına uymayan Yağmur Aşık, 3 günlük zorlama hapis yatacak.

Eski futbolcu Emre Aşık ile olaylı bir ayrılık süreci yaşadığı sekiz yıllık eşi Yağmur Aşık’ın boşanma davasına İstanbul Aile Mahkemesi’nde devam edildi.

Milliyet'ten Damla Güler'in haberine göre, Duruşmaya Emre Aşık ve avukatı katılırken, Yağmur Aşık ise duruşmaya katılmadı. Gizlilik kararı olan duruşmaya izleyici alınmadı.

Avukatların beyanlarının ardından mahkeme, uzaklaştırma kararına uymayan üç çocuk annesi Yağmur Aşık hakkında şok bir karar verdi.

3 GÜNLÜK ZORLAMA HAPİS

Emre Aşık’ın aldığı uzaklaştırma kararına uymayan, basında ve sosyal medya hesaplarında demeç vermeye devam eden Yağmur Aşık’ın üç gün zorlama hapsine tabi tutulmasına karar verildi.

Öte yandan boşanma davasının nisan ayında görülen durulmasında; tanıklar dinlenmiş ve Yağmur Aşık'ın velayet talebini reddettiği öğrenilmişti.

Emre Aşık ile olaylı boşanma davası devam eden Yağmur Aşık'a hapis şoku - Resim : 1

NE OLMUŞTU?

Eski futbolcu Emre Aşık'ın anlaşmalı boşanma davası açtığı sekiz yıllık eşi Yağmur Aşık, mahkemeye sunduğu dilekçe ile anlaşmalı olarak boşanmaktan vazgeçtiğini belirterek, karşı boşanma davası açmıştı. Üç çocuk annesi Yağmur Aşık, boşanmalarına ayrı yaşadığı eşinin ailesi ile 3'üncü bir kişinin neden olduğunu ileri sürmüştü.

Yağmur Aşık Emre Aşık Boşanma davası Aile Mahkemesi