Emre Aşık eşi Yağmur Aşık'ı şikayet etti! 8 yıl hapsi isteniyor

Emre Aşık eşi Yağmur Aşık'ı şikayet etti! 8 yıl hapsi isteniyor

Eski milli futbolcu Emre Aşık boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık'ın iş yerini bastığını iddia etti. Yağmur Aşık'ın kendisini ve otel müdürünü tehdit ettiğini ileri süren eski futbolcu, soluğu savcılıkta aldı.

Boşanma davası açtığı gün Yağmur Aşık'ın çalıştığı oteli bastığını ileri süren Emre Aşık, "Emre'nin 'e'si kalmayacak. Türkiye'de seni bitireceğim' diyerek kendisini tehdit eden Yağmur Aşık'ı savcılığa ihbar etti.

Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre; Aşık'ın oteli bastığı sırada kendisine engel olmak isteyen otel müdürü Gökhan Ersöz'ü de 'Emre'yi bana karşı çok iyi biliyorum, bundan sonra yanında değil karşındayım' diyerek tehdit etti.

HEM ŞİKAYET ETTİ HEM KORUMA TALEP ETTİ

Emre Aşık söz konusu tehdit sonrası İstanbul Aile Mahkemesine başvurarak koruma talep etti. Mahkeme, Aşık'ın talebi sonrası Yağmur Aşık'ın 3 ay süreyle tehdit, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi.

8 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Emre Aşık ve müdürü Gökhan Ersöz'ün ihbarı üzerine başlatılan soruşturma ise tamamlandı. Savcılık, Yağmur Aşık hakkında hakaret ve tehdit suçundan 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

İddianamede, Aşık'ın boşanma aşamasındaki eşi Emre Aşık'ın iş yerine gelerek hakaret ve tehditler savurduğu anlatıldı.

Emre Aşık Yağmur Sarnıç