Emre Altuğ'un acı günü! Babası Tuncer Altuğ son yolculuğuna uğurlandı

Magazin Haberleri Yalı Çapkını
Emre Altuğ'un acı günü! Babası Tuncer Altuğ son yolculuğuna uğurlandı

Oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ'un bir süredir zatürre tedavisi görmekte olan babası Tuncer Altuğ, 12 Mayıs'ta hayatını kaybetti. Tuncer Altuğ, bugün Zincirlikuyu Cami’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda başrolü oynayan Emre Altuğ, babasının ölümüyle yıkıldı. 90 yaşındaki babası Tuncer Altuğ'u kaybeden ünlü isim, sosyal medya hesabından içini döktü.

"HAKKIM HELAL, GÜLE GÜLE BABACIĞIM"

3 gün önce bir süredir zatürre tedavisi gören babası Tuncer Altuğ'u kaybeden Emre Altuğ, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Verdiğin sevgi, açtığın yol ve yaptığın tüm fedakarlıklar için minnettarım. Hakkım helal, mekanın cennet olsun, güle güle babacığım" ifadelerini kullandı. Bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan sevenlerine de teşekkür eden Altuğ, "Arayan, soran, mesajla taziyelerini bildiren herkese sonsuz teşekkürler" dedi.

2008-2015 yılları arasında Emre Altuğ ile evli kalan ve 2 çocuğu olan Çağla Şıkel ise eski eşinin paylaşımına yorum yaparak "Tuncer amcam... Dedemiz" ifadelerini kullandı.

Emre Altuğ'un acı günü! Babası Tuncer Altuğ son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 1

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Tuncer Altuğ, bugün Zincirlikuyu Cami’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Emre Altuğ'u bu acılı gününde, eski eşi Çağla Şıkel ve kayınvalidesi Asuman Şıkel yalnız bırakmadı.

Emre Altuğ'un acı günü! Babası Tuncer Altuğ son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Emre Altuğ sosyal medya zaturre Tuncer Altuğ Çağla Şıkel Yalı Çapkını