Emre Altuğ'dan eski eşi Çağla Şıkel'in yeni ilişkisine çok konuşulacak yorum

Magazin Haberleri Çağla Şıkel
Emre Altuğ'dan eski eşi Çağla Şıkel'in yeni ilişkisine çok konuşulacak yorum

Yalı Çapkını dizisinin Orhan'ı Emre Altuğ, 2015 yılında boşandığı eski eşi ünlü sunucu Çağla Şıkel'in avukat Nail Gönenli ile yaşadığı ilişkiye sıcak bakmadığı yönündeki iddialara yanıt verdi.

Ünlü sunucu ve oyuncu Çağla Şıkel, oğulları Kuzey ve Uzay'ın babası Emre Altuğ ile 2015 yılında boşandıktan sonra 8 yıllık aşk orucunu avukat Nail Gönenli ile bozmuştu. Şıkel ile Gönenli'nin evlilik yolunda ilerlediği ve ilk adımı attıkları ileri sürülmüştü. Çağla Şıkel, oğulları Kuzey ve Uzay ile yeni aşkı Nail Gönenli'yi tanıştırmıştı. Fakat iddiaya göre Emre Altuğ, Çağla Şıkel ile Nail Gönenli'nin ilişkisine sıcak bakmıyor.

Emre Altuğ ile Çağla Şıkel'in boşanırken bir sözleşme imzaladıkları ve bu sözleşmede ise Çağla Şıkel'in Altuğ'un ardından başkasıyla evlenmeyeceğinin yazıldığı iddia edilmişti. 

Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde bu sözleşmeyle ilgili iddialara yanıt verdi. Çağla Şıkel, Emre Altuğ ile boşanırken bir daha evlenmeyeceğine ilişkin sözleşme imzaladıkları yönündeki söylentilere “Hani Emre’yi de beni de yıllardır tanıyorsunuz. Biz nasıl yaşamamız gerektiğini, nerede durmamız gerektiğini bilen koca koca insanlarız. Artık ben 44 yaşıma geldim. Hepimiz büyüdük. Bunlar varsa da gençlikte olan şeyler. Bazı haberler çıkıyor, ‘Evlenmek istediler de izin verilmedi’ ya da ‘Sözleşme yaptılar’ gibi şeyler. Nail için de söyleyebilirim ki ortada ne evlenmek isteyen var, ne buna karşı çıkan var, ne de sözleşme var." şeklinde yanıt verdi.

''BEN BÖYLE BİR HADSİZLİK YAPMAM''

Umut Ünver'in haberine göre bir mekan çıkışı görüntülenen Emre Altuğ, Çağla Şıkel ile Nail Gönenli'nin ilişkisine karşı çıktığı yönündeki iddialara "Tabi ki Çağla'nın hayatına müdahale edecek hadsizliği yapmam. İkimiz de ciddi anlamda yaşını başını almış, son derce kişilikli oturmuş iki insanız. Hayatımız hakkında kendi kararlarımızı kendimiz vereceğiz. Ben böyle bir hadsizlik yapmam" şeklinde yanıt verdi.

 

Kaynak: Haber Global TV

Yalı Çapkını Emre Altuğ magazin haberleri Çağla Şıkel Nail Gönenli