Elon Musk'ın herkesten sakladığı sekizinci çocuğu ortaya çıktı

Magazin Haberleri Elon Musk
Elon Musk'ın herkesten sakladığı sekizinci çocuğu ortaya çıktı

İlk çocuklarına verdiği 'X' ismiyle oldukça konuşulan Elon Musk ve Grimes'ın ikinci çocuklarının dünyaya geldiği ortaya çıktı. Yaklaşık 3 aylık olan kız bebeği, Musk'ın 8'inci çocuğu.

Bir süredir ayrı oldukları bilinen Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk ile Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı Grimes’ın Aralık ayında ikinci bir çocukları oldukları ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcının Teksas’taki evinde Vanity Fair’e verdiği röportajda önce ikinci çocuklarından bahsetmek istemediği ama gazeteci Devin Gordon’ın bebek ağlaması duyması üzerine gerçeğin ortaya çıktığı belirtildi.

Elon Musk'ın herkesten sakladığı sekizinci çocuğu ortaya çıktı - Resim : 1

Bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkilerinde çift son olarak kısmen ayrıldıklarını duyurmuştu.

İKİNCİ ÇOCUKLARINA DA İLGİNÇ BİR İSİM VERDİ

Gerçek adı Claire Boucher olan müzisyen Grimes ve Musk’ın 2020’de bir oğlu olmuş ve adını X Æ A-12, kısaca X, koymuşlardı.

Musk’ın sekizinci (biri bebekken hayatını kaybetti), Grimes’ın ikinci çocuğu olan bebeğin adı Exa Dark Sideræl Musk. Y lakabıyla andıkları kızlarının mahremiyetine saygı duyulmasını istedi.

Grimes röportaj sırasında erkek 3 aylık olarkadaşım diye bahsettiği ancak ‘akışkan‘ bir ilişkilerinin olduğu Musk’la dün tekrar ayrıldıklarını duyurdu.

Kaynak: Diğer

Elon Musk Grimes magazin magazin haberleri