Elon Musk'tan üçlü ilişki iddiasına dair ilk açıklama, yalanladı

Elon Musk'tan üçlü ilişki iddiasına dair ilk açıklama, yalanladı

Johnny Depp'in ortaya attığı "Amber Heard, Cara Delevingne ve Elon Musk üçlü ilişki yaşadı" iddiasına ilk yalanlama milyarder iş insanından geldi. Elon Musk, "Cara arkadaşım, Amber'le de o boşanma davası açtıktan sonra birlikte olduk," dedi...

Johnny Depp'in evliliklerinin sürdüğü sırada eski eşi Amber Heard, Britanyalı model-oyuncu Cara Delevingne ve Elon Musk arasında üçlü ilişki yaşandığı iddiasına milyarder girişimciden yanıt geldi. 

Page Six'e konuşan Musk, "Cara ile arkadaşız ama hiçbir zaman bahsi geçen türde bir ilişki içinde olmadık. Bunu o da doğrulayacaktır. Ayrıca Amber'le o boşanma davası açtıktan bir ay sonra çıkmaya başladığımızı tekrar söylemek istiyorum. Evlilikleri sırasında Amber'in çevresinde bile bulunduğumu sanmıyorum," dedi.

"Umarım herkes savaş baltalarını gömüp yoluna devam eder," ifadesini kullanan Tesla ve SpaceX'in patronu, şöyle devam etti: Hayat çok kısa. Sürekli olumsuzluğa ihtiyacımız yok."

Musk ile Amber Heard, 2016-2018 yılları arasında birlikteydi. 

Heard, Mayıs 2016'da Johnny Depp'den boşanmak için dava açmıştı. 

Aktris, Depp'in evliliği sırasında kendisine şiddet uyguladığını iddia ediyor. Aktör, iddiayı reddedip asıl kendisinin şiddete maruz kaldığını savunuyor.

İkili arasındaki hukuki savaş halen devam ediyor...

Johnny Depp Amber Heard Cara Delevingne Elon Musk