Ekranlara dönüyor mu? Kurtlar Vadisi'nin yapımcısından flaş açıklama

Haberglobal.com.tr
Kurtlar Vadisi Dizi Haberleri Magazin Haberleri
Ekranlara dönüyor mu? Kurtlar Vadisi'nin yapımcısından flaş açıklama

Türk dizi tarihinin efsane yapımlarından Kurtlar Vadisi hakkında dönem dönem iddialar gündeme geliyor. Kurtlar Vadisi'nin ekrana döneceği iddiası sonrası Pana Film sessizliğini bozdu. Kurtlar Vadisi dönüyor mu? İşte yanıtı...

Unutulmaz dizi Kurtlar Vadisi’nin hayranları dizinin yeniden ekranlara dönmesi için zaman zaman kampanyalar başlatıyor. Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Özgü Namal ve Oktay Kaynarca gibi başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı Kurtlar Vadisi için Necati Şaşmaz daha önce Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümleri için çalışmalara başlayacaklarını açıklamıştı.

Ekranlara dönüyor mu? Kurtlar Vadisi'nin yapımcısından flaş açıklama - Resim : 1

NECATİ ŞAŞMAZ AÇIKLAMIŞTI: "HAZLIK BAŞLADI!"

Necati Şaşmaz, "Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım ocak ayını görürüz başlamak için" demişti.

Bu açıklamadan aylar sonra Kurtlar Vadisi'nin ekrana döneceği iddiaları gündeme geldi. Kurtlar Vadisi dizisinin, 'Kurtlar Vadisi Kaos' adı ile dijital platform üzerinden yayımlanacağı iddiaları sonrası Pana Film'den açıklama geldi.

Pana Film'den yapılan resmi açıklamada, Kurtlar Vadisi dizisinin başlayacağı ile ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Ekranlara dönüyor mu? Kurtlar Vadisi'nin yapımcısından flaş açıklama - Resim : 2

Öte yandan dizinin ekranlara döneceği zaman, kadro ve platform hakkındaki haberleri ve gelişmeleri kaynağından öğrenmek için yapımcı şirketin ve Necati Şaşmaz'ın yapacağı açıklamaların dikkate alınması gerektiği duyuruldu.