Efsane dizi Yedi Numara geri mi dönüyor? 'Yeniden çekilmesini isterim ama...'

Dizi Haberleri
Efsane dizi Yedi Numara geri mi dönüyor? 'Yeniden çekilmesini isterim ama...'

Başrollerde Engin Alkan, Şebnem Sönmez ve Nuray Uslu’nun yer aldığı Yedi Numara dizisinin yıllar sonra dijital bir platform için yeniden çekileceği iddia edildi.

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Yedi Numara’nın yerli bir dijital platform için yeniden çekilebileceği iddia edildi.

İşte Gazeteci Arif Hür’ün konuyla ilgili yazısında yer verdiği o iddia:

"2000-2003 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan komedi türündeki 'Yedi Numara' dizisi halen hafızalardaki tazeliğini koruyor. Hatırlarsanız karantina günlerinde dizinin tekrar bölümleri TRT 1'de ekrana gelmişti.

Yedi Numara dizisine ait sahnelerin sosyal medyada sıklıkla paylaşıldığı ve ciddi bir etkileşim aldığını da aşikar.

Kulislerde konuşulanlara göre; Yedi Numara dizisinin bu potansiyelini gören yerli bir dijital platform sahibi, efsane diziyi yeniden çekmek için harekete geçmiş.

Dijital platform sahibi o kişinin, Yedi Numara'yı yeniden çekebilmesi için başrollerde yer alan Engin Alkan, Şebnem Sönmez, Nuray Uslu ve Volkan Girgin'i ikna edebilmesi gerekiyor.

“20 YIL SONRA YENİDEN ÇEKMEK ÇOK ZOR”

Dizide 'Haydar' karakterini canlandıran Okan Selvi, ‘Yedi Numara'nın yeniden çekilmesini isterim ama bu çok riskli. 20 yıl önce tutmuş bir projeyi 20 yıl sonra çekmeye kalkmak çok zor’ demişti."

Kaynak: Diğer

Yedi Numara dizi dizi haberleri TRT 1 magazin magazin haberleri