Edis ve Zeynep Bastık'ın dansı olay olmuştu! Edis'ten açıklama geldi

Magazin Haberleri
Edis ve Zeynep Bastık'ın dansı olay olmuştu! Edis'ten açıklama geldi

Şarkıcı Edis Görgülü, Zeynep Bastık ile gündem olan dans videoları hakkında ilk kez konuştu. Bastık ile aile olduklarını dile getiren şarkıcı, gelen yorumlara üzüldüğünü belirtti.

Ünlü şarkıcılar Zeynep Bastık ve Edis, geçtiğimiz haftalarda katıldıkları bir partide dans etti. Bazı sosyal medya kullanıcıları, ikilinin dans görüntülerine eleştiri yağdırmıştı.

İkilinin dans videosuna gelen "Zeynep'in eşi bu duruma ne diyecek?" yorumlarının ardından Tolga Akış sessizliğini bozmuş ve hakkında yapılan eleştirilerle dalga geçmişti.

Tüm bunların ardından Show TV'de yayınlanan 'Pazar Sürprizi' programına konuk olan 30 yaşındaki Edis, yakın arkadaşıyla dans ettikleri anlarla ilgili sessizliğini bozdu.

Video ile ilgili ilk kez konuşan şarkıcı, "Her şeyden önce biz Zeynep'le aileyiz. Zeynep benim kardeşim, eşi (Tolga Akış) menajerim. Dansa gelince o baş başayken yapılan bir dans değildi. Orası bir sahne ve bizi izleyen 300 kişi var. Biz bir performans sergiliyoruz ve Zeynep'in şarkısını canlandırıyoruz" dedi.

Edis, sözlerine; Önce söyleyenlere gülüp geçtim ama sonrasında üzüldüm. Küçük bir kesitle yargılandık ve bu durum üzücü bir hal aldı. Aslında açıklanacak bir şey yok, sahne üstündeki gösteri gerçek hayattan başka bir şeydir" şeklinde devam etti.

Kaynak: Haber Global TV

Edis Zeynep Bastık Edis Görgülü