Edis Fan Token! Ünlü şarkıcı Edis, kendi kripto parasını çıkarttı

Edis Fan Token! Ünlü şarkıcı Edis, kendi kripto parasını çıkarttı

Ünlü şarkıcı Edis ile kripto para borsası Icrypex Edis Fan Token'i satışa çıkarıyor. Tanıtım toplantısında “Türkiye’de bu teknolojiyi kullanan ilk kişilerden olmayı çok istedim" diyen Edis, kripto para piyasasını yakından takip ettiğini belirtti.

Ünlü yıldız Edis ile kripto para borsası Icrypex’in hayata geçirdiği Edis Fan Token ön satışa çıkıyor. Tanıtım toplantısında konuşan Edis, çok heyecanlı olduğunu söyleyerek, “Türkiye’de bu teknolojiyi kullanan ilk kişilerden olmayı çok istedim. Hayatım boyunca hobilerimle maddi ve manevi bağlantı kurup yaşamayı seçmiş biriyim. Kripto para piyasası da öyle çok takip ediyorum” dedi.

Icrypex tarafından piyasaya sürülecek olan ve NFT ile desteklenen Edis Fan Token, Edis’in belirlediği konser, anket, özel etkinlik ve buluşmalarda ayrıcalık imkanı tanıyor. İstanbul Unıq’te yapılan projenin tanıtımına Icrypex CEO’su Gökalp İçer ve Edis’in yanı sıra sektörden de çok sayıda kişi katıldı. 18 Ekim’de ön satışa çıkacak Edis Fan Token, 0,90 lira üzerinden sanatçının hayranları ve kripto para yatırımcılarına sunulacak ve 21 Ekim’de halka arz edilecek.

Edis Fan Token! Ünlü şarkıcı Edis, kendi kripto parasını çıkarttı - Resim : 2

 

Kaynak: Diğer