EDHO dün akşam neden yayınlanmadı? EDHO bitiyor mu? EDHO yeni bölüm ne zaman?

EDHO Dizi Haberleri
EDHO dün akşam neden yayınlanmadı? EDHO bitiyor mu? EDHO yeni bölüm ne zaman?

atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın, dün akşam 200. bölümüyle ekranlara gelmesi bekleniyordu. Ancak EDHO'nun yeni sezon ilk bölümünü bekleyen izleyiciler hayal kırıklığına uğradı. Peki, EDHO dün akşam neden yayınlanmadı? EDHO bitiyor mu? EDHO yeni bölüm ne zaman?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Yalçın Hafızoğlu gibi isimlerin yer aldığı atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın, 26 Ekim Salı akşamı 7. sezon ilk bölümüyle ekranlarda olması bekleniyordu. Ancak atv'nin günlerdir tanıtımını yaptığı dizi yayınlanmadı. Peki, EDHO dün akşam neden yayınlanmadı? EDHO bitiyor mu? EDHO yeni bölüm ne zaman?

DEMET AKALIN DA SABIRSIZLIKLA BEKLEDİ

Diziseverlerin şaşkınlıkla karşıladığı gelişmeye ünlü şarkıcı Demet Akalın da tepki gösterdi.
Twitter hesabından ''EDHO başlamadı, niye?'' şeklinde bir tweet atan Akalın, EDHO'nun neden başlamadığını Oktay Kaynarca'ya sordu.

EDHO dün akşam neden yayınlanmadı? EDHO bitiyor mu? EDHO yeni bölüm ne zaman? - Resim : 1

OKTAY KAYNARCA DA BİLMİYORMUŞ

Kısa süre sonra bir takipçisi, Akalın'a, ''Demet Hanım, Oktay Bey'i arayıp sorsanız size zahmet.'' sorusunu yöneltti.

Akalın ise takipçisinin sorusuna, ''Bilmiyorlar'' diyerek başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'nın durumdan haberi olmadığını belirtti.

EDHO DÜN AKŞAM NEDEN YAYINLANMADI? EDHO YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisi 7. sezon ilk bölümünün 26 Ekim Salı akşamı yayınlanması bekleniyordu. 

atv haftalardır EDHO'nun yeni sezon tanıtımını yayınlamasına rağmen dizinin yayın saatinde beklenmeyen bir gelişme oldu. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini izlemek için ekran karşısına geçen izleyiciler, başrolünde Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın yer aldığı ''Baba Parası'' filmiyle karşılaştı.

Sosyal medya hesabından diziyle ilgili tanıtımı kaldıran kanal, yorumları sınırlandırdı.

Gelen haberlere göre bu sezon projeyi atv İç Yapımlar’dan alıp BVB Yapım adına hazırlayan ekip, bugün kanala 200. bölümü teslim edecekti.

Ancak atv yönetimi son dakika sözleşmeyle ilgili verdiği sözü tutmadı.

Bunun üzerine ekip restini çekti, bölümü vermedi ve “Biz işi bitiriyoruz” dedi.

EDHO BİTİYOR MU?

EDHO'nun ekibi ile kanal arasında uzun süreden beri süren anlaşmazlıklar çözülemediği ve set ekibinin rest çektiği için EDHO'nun final kararı aldığı konuşuluyor.

 

Kaynak: Haber Global TV

EDHO yeni bölüm ne zaman EDHO "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizi dizi haberleri EDHO 200. bölüm ne zaman EDHO 7 sezon dizi dizi haberleri