Eda Ece, Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil olan Yasmin Erbil'e sahip çıktı

Yasak Elma Dizi Haberleri
Eda Ece, Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil olan Yasmin Erbil'e sahip çıktı

Şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizinin başrol oyuncusu Eda Ece ise Instagram hesabından Erbil'le pozunu paylaşarak "Bana emanet" notunu düştü.

Eda Ece, Şevval Sam ve Berk Oktay’ın başrolleri paylaştığı Yasak Elma, yeni sezon çekimlerine başladı. Sevilen dizinin kadrosuna yeni isimler de dahil oldu. Daha önce sunuculuk yapan Yasmin Erbil, yeni sezonda Yasak Elma dizisiyle hayranlarıyla buluşacak.

Eda Ece, Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil olan Yasmin Erbil'e sahip çıktı - Resim : 1

EDA VE YASMİN'DEN İLK POZ GELDİ

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Yasmin Erbil, Yasak Elma'nın setinden paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. Dizinin başrol oyuncusu Eda Ece ile bir pozunu paylaşan Erbil, "Aynı ama farklı" notunu ekledi.

Eda Ece, Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil olan Yasmin Erbil'e sahip çıktı - Resim : 2

Eda Ece ise Yasmin Erbil'le pozunu kendi Instagram hesabından paylaşıp abla Sezin Erbil'i etiketleyerek "Bana emanet" dedi.

ÇAĞATAY'IN SEVGİLİSİNİ OYNAYACAK

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'in Yasak Elma dizisinde başrol oyuncusu Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay'ın sevgilisini oynayacağı ileri sürüldü. 

YASAK ELMA KADROSUNA YENİ OYUNCULAR KATILDI

Diziye yeni sezonda Murat Aygen Doğan karakteriyle, Biran Damla Yılmaz - Kumru ve Yasmin Erbil ise Canan karakteriyle katılıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Yasmin Erbil Eda Ece magazin haberleri Yasak Elma Yasak Elma 5. sezon Yasak Elma konusu Yasak Elma yeni oyuncular