Eda Ece boşanıyor mu? Sessizliğini bozdu

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Eda Ece boşanıyor mu? Sessizliğini bozdu

Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran 2023 tarihinde evlenen, geçtiğimiz nisan ayında anne olma mutluluğu yaşayan oyuncu Eda Ece, haklarında çıkan 'boşanma' iddialarına yanıt verdi.

Son olarak Yasak Elma dizisinde başrolde yer alan Eda Ece, yaklaşık 4 yıldır birlikte olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz sene Beşiktaş'ta bulunan lüks bir otelde dünyaevine girmişti.

Ece, kısa bir süre sonra hamilelik haberini duyurmuştu. Ünlü isim bebeğin cinsiyeti ile ilgili, "Gizli gizli kız istiyordum. Buğra hep 'Fark etmez, sağlıklı doğsun da' diyordu" ifadelerini kullanmıştı.

Eda Ece boşanıyor mu? Sessizliğini bozdu - Resim : 1

Ünlü oyuncu, 4 Nisan'da kızını kucağına almıştı. Mutlu haberi Galatasaray Basketbol takımının Instagram hesabı duyurmuştu. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çiftinin, kızlarına 'Mina İpek' ismini koyduğu ortaya çıkmıştı.

Eda Ece boşanıyor mu? Sessizliğini bozdu - Resim : 2

"MUTLUYUZ, HUZURLUYUZ"

3 ay önce anne olan Eda Ece'nin Instagram'da eşi Buğrahan Tuncer'i takipten çıkması 'ayrılık' iddialarını gündeme getirmişti. Konuyla ilgili Eda Ece'den açıklama geldi.

Eda Ece boşanıyor mu? Sessizliğini bozdu - Resim : 3

Eşini Instagram'da sildiği iddia edilen Eda Ece, hakkında çıkan boşanma haberleriyle ilgili gazeteci Bilal Özcan'a konuşarak şu ifadeleri kullandı:

"Boşanma haberleri doğru değil. Buğra Instagram'ı zaten hiç kullanmaz, kapatmak istedi. Kapatalı 1 ay oldu. Boşanmakla Instagram'ın ne alakası var? 3 aylık bebeğimiz var. Ayıp ve günah aslında yaptıkları. Herhalde tıklanır diye yapıyorlar. Neyse önemi yok ben alıştım bu haberlere… Biz mutluyuz, huzurluyuz. Bebeğimizi büyütüyoruz. Artık Allah'a havale ediyorum."