Ece Seçkin sözünü tuttu! Hayranına hediye etti!

Ece Seçkin sözünü tuttu! Hayranına hediye etti!

15 Eylül'de Çağrı Terlemez ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Ese Seçkin gelinliğini bir hayranına hediye edeceğini söylemişti. Verdiği sözü tutan Seçkin düğünündegiydiği ilk gelinliği dün akşam İzmir konserinin ardından hayranına hediye verdi.

 

Pop müziğin son dönemdeki en popüler isimlerinden Ece Seçkin 15 Eylül'de uzun süredir birlikte olduğu pilot Çağrı Terlemez ile dünyaevine girmişti. Koronavirüs salgını nedeniyle düğünlerini ertelemek zorunda kalan çift Beykoz'da düzenlenen törenle hayatlarını birleştirmişti. 

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin düğününde giydiği gelinliklerden bir tanesini bir hayranına hediye edeceğini duyurmuştu. Sözünü tutan Seçkin dün akşamki İzmir konserinin ardından gelinliğini bir hayranına armağan etti. 

Yakın zamanda evlenecek olan Nurten ismindeki bir hayranına gelinliğini hediye eden Seçkin ve hayranı arasında duygusal anlar yaşandı. 

Vücut tipi olarak Seçkin'e benzeyen hayranı şarkıcının kendisine hediye ettiği gelinliği giydikten sonra gözlerini aynadan alamadı. 

Ece Seçkin sözünü tuttu! Hayranına hediye etti! - Resim : 1

Gelinliğini hayranına hediye ederek sözünü tutan Seçkin,

"Nurten bana haftalar önce ulaşmıştı. Hayalindeki gelinliği üstümde görünce çok heyecanlanmış. Vücut ölçülerini ve fotoğraflarını bana yolladı ve dün İzmir konserime geldi. Hakikaten bana bu kadar benzeyen bir gelin adayını görmek benim için de heyecan verici oldu. Güle güle giy Nurten. Bu gelinlik sana şans getirsin, hayatın boyunca mutlu ol. Diğer gelinliğim ise 15 Ekim’de İstanbul konserimde yeni gelin adayına gidecek. Konsere gelecekler bana yazsın ve fotoğraflarını yollamayı unutmasın" ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Ece Seçkin