Ece Erken'in 'Fayyem' paylaşımının sırrı çözüldü

Magazin Haberleri
Ece Erken'in 'Fayyem' paylaşımının sırrı çözüldü

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatıyla zor günler geçiren sunucu Ece Erken, yaptığı paylaşım dikkat çekti. "FAYYEM" yazılı bir fotoğraf paylaşan Erken'in ne demek istediği merak konusu olmuştu, sır çözüldü.

Ünlü sunucu Ece Erken, geçtiğimiz yıl haziran ayında evlendiği avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun üzücü vefatı sonrasında zor günler geçiriyor.

1 ay önce avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul Bakırköy'de bir balık restoranında silahlı saldırıya uğramış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Türkiye'nin konuştuğu olay sonrası Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) eski yöneticilerinden avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katilleri yakalandı.

Zor günler geçiren Ece Erken, Instagram hesabından eşiyle birlikte olduğu fotoğrafları sık sık paylaşıyor, içini döküyor.

Ünlü sunucu, kandil gecesindeki paylaşımıyla takipçilerinin dikkatini çekmişti.

Erken'in hikaye olarak paylaştığı fotoğraftaki "FAYYEM" ifadesi merak konusu olmuştu.

Ece Erken'in 'Fayyem' paylaşımının sırrı çözüldü - Resim : 1

Sosyal medyada konunun gündeme gelmesi üzerine Ece Erken bir açıklama yaparak 'Fayyem'in ne anlama geldiğini anlattı.

FAYYEM NEDİR?

Ece Erken, "Fayyem... Eşimin hayatta en sevdiği, bahsederken ağladığı babaannesinin adı, bütün hislerimi kendim için kendimi rahatlatmak için kağıda kaleme döktüm ve adına "Fayyem" dedim, eşimi büyüten, 20'li küsur yaşlara kadar aynı odada yattığı, yaşadığı değerli babaannesini de saygıyla ve sevgiyle anıyorum. Ve şu an Allah'ım Şafak'ımı en sevdiğiyle bir araya getirdi. Onun adına mutlu oldum. Şimdi ne mutludur tanıdığım Şafak. Çok özlüyordu babaannesini. Kendisini büyüteni, en sevdiğiydi. Neyse ki artık birlikteler. Dualarım sizinle" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu magazin haberleri magazin