Ece Erken'den flaş karar! Geri dönüyor

Magazin Haberleri
Ece Erken'den flaş karar! Geri dönüyor

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatıyla sarsılan Ece Erken sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Ünlü isim, bir hayranının 'Seni ekranlarda ne zaman göreceğiz?' sorusuna yanıt verdi.

Ocak ayında avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle yıkılan sunucu Ece Erken, zor günleri geride bırakmaya çalışıyor.

Bu süreci ailesi ve arkadaşlarıyla geçiren Erken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor.

İSYAN ETTİ: "KİRA GİBİSİNİZ PES"

Geçen günlerde banka hesabının bloke edildiğini söyleyen Ece Erken, Instagram hesabından 1039 TL’lik telefon faturasını "Kira gibisiniz pes" notuyla paylaştı.

Ece Erken'den flaş karar! Geri dönüyor - Resim : 1

Ece Erken'in paylaşımı kısa sürede gündem oldu. 

"AZ KALDI"

Son olarak Ece Erken, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Eşini kaybettiğinden beri psikoloğa gittiğini söyleyen ve güçlü kalmaya çalıştığını ifade eden ünlü sunucu, kendisine gelen destek mesajlarına teşekkür etti.

Erken, bir takipçisinin; "Ekranlara dönmeni dört gözle bekliyorum. Ne zaman göreceğiz seni ekranlarda?" sorusuna da yanıt verdi. Bir çocuk annesi ünlü isim, ekranlara döneceği müjdesini; "Magazin programı değil. Görüşmeler var, az kaldı" sözleriyle duyurdu.

Ece Erken'den flaş karar! Geri dönüyor - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri