Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun olaylı gecesi! Ünlü çiftin yaralandığı iddia edildi

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun olaylı gecesi! Ünlü çiftin yaralandığı iddia edildi

Ece Erken ile geçtiğimiz ay nikah masasına oturduğu Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Yalıkavak'ta Yıdız Tilbe'yi dinlemeye gittikleri mekanda bir grupla kavgaya ettiği iddia edildi.

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu bir dargın bir barışık ilişkilerine yeniden şans verip  geçtiğimiz ay nikah masasına oturmuştu. Balayı için başka bir yeri tercih etmeyen aşıklar, Bodrum tatillerine devam ediyor.

Milliyet'te yer alan habere göre, ünlü çift, önceki akşam olaylı bir gece geçirdiği iddia edildi. Söylentilere göre; Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yıldız Tilbe’yi dinlemeye gittiği mekanda kavgaya karıştı.Sosyal medyada hızla yayılan haberlerde Ece Erken'in kaşının patladığı eşinin de dişlerini kırıldığı iddia edildi. Olay yerine jandarmanın geldiği ve Erken ile Mahmutyazıcıoğlu'nun karakola giderek ifade verdiği de öne sürüldü.

ECE'DEN FOTOĞRAFLI YANIT 

Herhangi bir görüntünün olmadığı kavganın ardından bir açıklama yapmayan çift, yaralanma iddialarına fotoğrafla cevap verdi. Kaşının patladığı söylenen Erken eşiyle bir fotoğrafını paylaşarak iddiaları yalanladı.

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun olaylı gecesi! Ünlü çiftin yaralandığı iddia edildi - Resim : 1

"BİZ EVLENDİK!" 

Öte yandan Erken ile Mahmutyazıcıoğlu, evlilik haberlerini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Ünlü sunucu, "Herkese selam. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize sonra dostlarımıza, sevenlere yanımızda olan herkese teşekkür ederiz." demişti.

Erken, 2007–2009 yılları arasında Tuncer Öztarhan, 2014-2015 yılları arasında ise Serkan Uçar ile evlilik yaşamıştı. Erken'in Uçar ile birlikteliğinden Eymen (6) adında bir oğlu bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu