Ece Erken ve eski eşi Serkan Uçar yeniden karşı karşıya! Önce tatil yaptı sonra mahkemelik oldu

Magazin Haberleri
Ece Erken ve eski eşi Serkan Uçar yeniden karşı karşıya! Önce tatil yaptı sonra mahkemelik oldu

Ünlü sunucu Ece Erken ile barıştığı iddia edilen eski eşi Serkan Uçar, yeniden karşı karşıya geldi. Katar'da tatil yapan Ece Erken ile Serkan Uçar, yeniden mahkemelik oldu.

2014 yılında Serkan Uçar ile nikah masasına oturan ünlü sunucu Ece Erken'in Eymen adını verdiği oğlu dünyaya geldi. Ece Erken ile Serkan Uçar, 2015'te evliliklerini sonlandırdı. Boşanma sonrası Eymen'in velayeti anne Erken'e verildi. Mahkeme, Serkan Uçar'ın çocuğunun nafaka ve eğitim giderlerini karşılamasına hükmetmişti.

ECE ERKEN SERKAN UÇAR'A DAVA AÇTI

Olaylı bir süreç geçiren ikili, geçtiğimiz günlerde oğulları Eymen ile birlikte Katar'a tatil gitti. Aralarındaki sorunları çözüme kavuşturmaya çalışan eski eşler yeniden karşı karşıya geldi. Eski eşinin çocuğunun eğitim giderlerini karşılamadığını öne süren Ece Erken, İstanbul Aile Mahkemesi'nde dava açtı.

Ece Erken ve eski eşi Serkan Uçar yeniden karşı karşıya! Önce tatil yaptı sonra mahkemelik oldu - Resim : 1Ece Erken ve eski eşi Serkan Uçar yeniden karşı karşıya! Önce tatil yaptı sonra mahkemelik oldu - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Ece Erken Serkan Uçar magazin magazin haberleri velayet