Ece Erken ünlü sunucuları tehdit mi etti? Canlı yayında açıkladılar

Ece Erken ünlü sunucuları tehdit mi etti? Canlı yayında açıkladılar

2. Sayfa adlı magazin programının sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt ile sunucu Ece Erken arasında kriz çıktı. Müge ve Gülşen, dün akşam Ece Erken'in kendilerine tehdit mesajı attığını iddia etti.

Eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşkı magazin gündemine bomba gibi düşen sunucu Ece Erken, Söylemezsem Olmaz programındaki görevinden istifa etmiş ve aşk yaşadığı Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun aracına verdiği zararla günlerce konuşulmuştu. 

Ece Erken, ilişkinin gizli olmadığını belirtmiş, "İlişkimi çalışma arkadaşlarımdan aileme kadar herkes biliyor. Biz zaten birlikteliğimizi ortada yaşıyoruz" sözleriyle yasak aşkı itiraf etmişti. Şimdi ise Ece Erken ve 2. Sayfa program sunucuları Müge ve Gülşen karşı karşıya geldiler.

Erken'in yasak aşkını 2. Sayfa programında masaya yatıran Müge ve Gülşen, ünlü sunucuyu ağır bir dille eleştirmişti.

Bu eleştirilerin ardından dün Ece Erken'den flaş bir hamle geldi. 2. Sayfa'nın iddiasına göre Erken, Müge ve Gülşen'i tehdit etti. Sunucular, "19.45te cep telefonumuza gelen tehdit içerikli mesaj var" diyerek Ece'yi ifşa etti ve sözlerinin arkasında olduklarını belirtti.

Ece Erken ünlü sunucuları tehdit mi etti? Canlı yayında açıkladılar - Resim : 1

Olayın ardından sosyal medya hesabı Instgaram'dan konu ile ilgili açıklık getiren ünlü sunucu, WhatsApp'tan mesajları yayımladı ve bu mu tehdit notunu paylaştı. Erken, konuyu yargıya taşıyacağını belirtti.

Ece Erken ünlü sunucuları tehdit mi etti? Canlı yayında açıkladılar - Resim : 2

Ece Erken