Ece Erken ünlü arkadaşlarından para istedi! Verilen yanıtlar olay oldu

Kısa bir süre önce YouTube kanalı açan ünlü sunucu Ece Erken, ünlü isimlerden tefeciye düştüğünü söyleyerek para istedi. Erken'e verilen yanıtlar olay yarattı.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile YouTube kanalı için video çeken Erken, bu sefer de ünlü isimleri arayıp para istedi.

Videoda ilk Arto'yu arayan Erken, "Acil paraya ihtiyacım var karakoldayım. Bana 5 bin TL gönderir misin" dedi. Erken'in isteği karşısında şoke olan Arto ise "Hesap numaranı gönder hemen atayım" dedi.

"ZENGİN SEVGİLİN VARKEN BENDEN İSTEYİNCE ŞAŞIRDIM"

Bunun üzerine şarkıcı Safiye Soyman'ı arayan Erken 10 bin TL istedi. Üzerinde nakit olmadığını söyleyen Soyman ise hemen yanındaki arkadaşların isteyerek Erken'e geri döneceğini söyledi. Şaka yaptığını açıkladığı Soyman'ın "Senin zengin sevgilin var benden isteyince şaşırdım" demesi üzerine şaşkına dönen Erken, kahkaha atarak konuyu geçiştirdi.

Ece Erken ünlü arkadaşlarından para istedi! Verilen yanıtlar olay oldu - Resim : 1

EN YAKIN ARKADAŞI ŞAŞIRTTI

Para istediği Tanju Çolak'ın da olumlu cevabıyla sevinen Erken, en yakın arkadaşı Sezer'den 100 bin TL borç istedi. Ünlü isim, en yakın arkadaşının "Bütün paramı borsaya yatırdım. Çekersem çok zararım olur" demesi üzerine de ne diyeceğini bilemedi.

"BEN DE ZOR DURUMDAYIM"

Sunucu Aslı Turanlı'dan da beklediği cevabı alan Erken son olarak ünlü televizyoncu Metin Uca'yı aradı.

Erken'in 5 bin TL istemesiyle şaşıran Uca, "Ben de zor durumdayım" cevabını verdi. Erken'in kendisine şaka yaptığını öğrenen Uca "O zaman sen bana gönder diyerek" takılmadan edemedi.

Kaynak: Haber Global TV

Ece Erken Safiye Soyman youtube Metin Uca Arto magazin haberleri