Ece Erken kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu andı: "Bugün tam 1 yıl oldu"

Magazin Haberleri
Ece Erken kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu andı: "Bugün tam 1 yıl oldu"

Ece Erken, geçtiğimiz yıl silahlı saldırı sonucu hayatını haybeden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu ölüm yıl dönümünde andı. Erken, "Bugün eşimi kaybedeli tam bir yıl oldu. Pazartesi de mahkemesi var. Onu bizden alanların, eksik bırakanların en ağır cezaları almalarını Rabbim'den diliyorum" dedi.

Sunucu Ece Erken'in Haziran 2021'de nikah masasına oturduğu avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz yıl Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

Eşinin ölümüyle yıkılan Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu ölüm yıl dönümünde andı.

"TAM BİR YIL OLDU"

Ece Erken, "Bugün eşimi kaybedeli tam 1 yıl oldu. Pazartesi de mahkemesi var. Onu bizden alanların, eksik bırakanların en ağır cezaları almalarını Rabbim'den diliyorum" mesajını yayınladı.

Ece Erken kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu andı: "Bugün tam 1 yıl oldu" - Resim : 1

"REDDİ MİRAS YAPIYORUM"

Ece Erken, geçtiğimiz yıl reddi miras yaptığını duyurmuştu. Ünlü sunucu, "Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle de kalacağız... Reddi miras yapıyorum. Herkese sevgi ve saygılarımla..." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu magazin haberleri