Ebru Yaşar'ın 'İçime Ata Ata' rekoru!

Magazin Haberleri
Ebru Yaşar'ın 'İçime Ata Ata' rekoru!

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar'ın Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş ile düeti, hem müzik piyasasını hem de sosyal medyayı yıktı geçti. Yaşar'ın "İçime Ata Ata" adlı şarkısı 24 saatte 3,5 milyonun üzerinde izlenerek, Türkiye'de ve dünyada rekor kırdı.

Türkiye'nin güçlü sesi Ebru Yaşar, son albümü "Gel De Sevme" ile dinlenme rekorları kırmıştı. Ünlü sanatçı, bu kez son dönemlerde yıldızı parlayan şarkıcılar Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş ile kameraların karşısına geçti.

Yaşar, iki genç şarkıcıyla birlikte "İçime Ata Ata" adlı şarkıya klip çekti.

Ebru Yaşar'ın 'İçime Ata Ata' rekoru! - Resim : 1

24 SAATTE 3,5 MİLYONDAN FAZLA İZLENME

Sözü ve müziği Doğanay Karadeniz'e ait olan şarkının düzenlemesini Mustafa Ceceli yaptı. "İçime Ata Ata"nın klibini ise Ecem Gündoğdu çekti.

"İçime Ata Ata"nın video klibi dijital platformlarda rekor kırdı. Klip, sadece YouTube'da 24 saatte 3.5 milyonun üzerinde izlendi.

Ebru Yaşar'ın 'İçime Ata Ata' rekoru! - Resim : 2

"İÇİME ATA ATA" REKOR KIRDI!

Ebru Yaşar'ın "İçime Ata Ata" adlı şarkısının klibi, en çok izlenenler arasında Türkiye’de 1’nci, dünyada ise 14’üncü oldu.

"KENDİ REKORUMU KIRMAYA ÇALIŞIYORUM"

Öte yandan "Gel de Sevme" albümüyle satış rekorları kıran Ebru Yaşar, "Yeni klip gelecek mi?" sorusuna yanıt vermişti. Ünlü şarkıcı, "Albümde bir, iki şarkıya daha klip çekeceğim. Albümün tamamı çok sevildi ama hepsine klip çekemem." ifadelerini kullanmıştı.

"Kendi rekorumu kırmaya çalışıyorum." diyen Yaşar, "İnsanlar seviyorlar ve istiyorlar. Pandemi sürecinde çok çalıştım, 'Kalmam' şarkısını çıkarttım. Arkasından albüm çalışması yaptım. Pandemiyi verimli geçirdim. İyi ki de öyle yapmışım." şeklinde konuşmuştu.

Ebru Yaşar'ın 'İçime Ata Ata' rekoru! - Resim : 3

"ALBÜM YAPMAK KOLAY DEĞİL"

"Albüm dışında yeni bir single çıkarmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna Ebru Yaşar, “Yeni bir single çıkartmayı düşünmüyorum, dinleneceğim artık. Albüm yapmak kolay değil. 10 şarkı üzerine şarkı seçimleri... Çabuk beğenen bir insan değilim. Şarkıları dinliyorsunuz ama onların içinde ne kavgalar var... Hep tartışmalardan, kavgalardan güzel şeyler çıkar." cevabını vermişti.

Muhabirlerin "Cover yapmak istediğiniz bir şarkı var mı?" sorusuna da yanıt veren ünlü isim, "Daha gözüme kestirdiğim bir cover yok. Olursa hemen alırım." demişti.

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri