1 yıl önce vefat etmişti… Pars'tan annesi Ebru Şallı'ya duygulandıran sözler

Magazin Haberleri

Eski manken Ebru Şallı'nın 9 yaşındaki oğlu Pars Tan, 2 yıl boyunca mücadele ettiği lenfoma kanserine yenilerek 16 Nisan 2020'de hayatını kaybetti. Oğluna olan özlemini her fırsatta dile getiren Şallı, Pars'ı ölüm yıl dönümde duygusal paylaşımlarla andı.

Ebru Şallı'nın Harun Tan ile evliliğinden olan Pars, geçen yıl bugün hayata veda etmişti.

1 yıl önce vefat etmişti… Pars'tan annesi Ebru Şallı'ya duygulandıran sözler - Resim : 1

 Sosyal medya hesabından Pars'ın bebeklik fotoğraflarını paylaşan Ebru Şallı, ardından oğlu ile arasında geçen bir konuşmanın da videosunu yayınladı.

"SEN BENİM SAHİP OLDUĞUM EN DEĞERLİ ŞEYSİN"

Videoda Pars'ın "Benim güzel anneciğim, ben seni kristalden daha çok seviyorum. Sen benim sahip olduğum en değerli şeysin" dediği duyuluyor.

1 yıl önce vefat etmişti… Pars'tan annesi Ebru Şallı'ya duygulandıran sözler - Resim : 2

Ebru Şallı, oğlunun uyurken çekilen fotoğrafına ise "Meleklerin uyuduğuna şahit oldum" notunu düştü.

1 yıl önce vefat etmişti… Pars'tan annesi Ebru Şallı'ya duygulandıran sözler - Resim : 3

Ebru Şallı'nın Pars'ın ölüm yıl dönümünde yaptığı paylaşımlar takipçilerini duygulandırdı. 

"100 BİN YIL GEÇSE DE BENİMLESİN"

Oğlu Pars'ın 1. ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesabından duygusal paylaşımlarda bulunan Ebru Şallı, son olarak "Masumiyet zirvesi Ponçiğim" başlıklı bir fotoğraf yayınladı. 

Şallı, Pars'ın fotoğrafını "Gözlerine bir bakar mısınız lütfen! Koca bir dünya var orada. 1 yıl değil, 100 bin yıl geçse de Ponçik hep benimlesin. Çok şanslıyım senin gibi bir meleğin annesi oldum ben. Bana gönderdiğin tüm işaretlere, simgelere, pars yazısı gördüğüm her yere ve o eşsiz, herkesin unutmadığı kokunu bana zaman zaman duyurduğun için sana teşekkür ediyorum. Sen benimlesin Ponçiğim. Bu hep böyle olacak. Seni limitsiz, sınırsız ve tarifsiz seviyorum" notuyla paylaştı.

1 yıl önce vefat etmişti… Pars'tan annesi Ebru Şallı'ya duygulandıran sözler - Resim : 4

“YAŞAMAYAN ANLAMAZ”

Oğlu Pars’ı kaybettikten sonra zor günler geçiren Ebru Şallı, Mother’s Life dergisine verdiği röportajda, “Hayatta durmaya çalışıyorum. Hiç kolay değil, yaşamayanın anlayabileceği gibi bir durum yok ortada” demişti.

1 yıl önce vefat etmişti… Pars'tan annesi Ebru Şallı'ya duygulandıran sözler - Resim : 5

Sosyal medyada kendisine yapılan eleştirileri ciddiye almadığını belirten Şallı, “Gerçek olduklarını düşünmüyorum. Normal bir insanın bu konu hakkında tek kelime bile söylerken vicdanen yerle bir olacağını düşünüyorum. Gerçek olmayan o sanal ortamda yazılan çirkin yorumlar. Tamamen organize suç işleyen insanlar, Allah hepsine şifa versin” açıklamasında bulunmuştu.

1 yıl önce vefat etmişti… Pars'tan annesi Ebru Şallı'ya duygulandıran sözler - Resim : 6

Ponçik diye hitap ettiği oğluyla bağlantısının sonsuza kadar süreceğini açıklayan Şallı, “Onunla bağlantım hep devam ediyor, sonsuza kadar da edecek. Çok büyük ve kutsal bir bağ. Çok özlüyorum. Ve bazen onun kokusunu duyuyorum işte o anlar beni zorluyor tabii. Eşsiz melek kokusu arada bir geliyor bana, şükrediyorum. Onunla yaptığımız her şeyi devam ettirmeye çalışıyorum. Devam ettirip daha fazlasını da yapacağım gücüm yettikçe” diye konuşmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Pars Tan Pars Tan neden ve ne zaman öldü Pars Tan kaç yaşında öldü Ebru Şallı pars tan kimdir Ebru Şallı sosyal medya magazin haberleri Harun Tan