Ebru Şallı'nın Anneler Günü paylaşımı yürek burktu

Ebru Şallı'nın Anneler Günü paylaşımı yürek burktu

Eski manken Ebru Şallı'nın, Harun Tan ile evliliğinden olan 9 yaşındaki oğlu Pars, lenfoma hastalığı nedeniyle hayata gözlerini yummuştu. Oğlu olmadan ikinci Anneler Günü'nü geçiren Ebru Şallı, sosyal medya hesabından Pars'ı andı.

Ebru Şallı'nın dokuz yaşındaki oğlu Pars, geçtiğimiz yıl uzun süredir mücadele ettiği lenfomaya yenik düşmüş ve hayata veda etmişti.

Ebru Şallı'nın Anneler Günü paylaşımı yürek burktu - Resim : 1

Oğlu Pars'a olan özlemini zaman zaman yaptığı paylaşımlarla dile getiren Şallı'nın Anneler Günü'nde yaptığı paylaşım takipçilerini duygulandırdı. 

"SONSUZA KADAR ANNENİM"

'Anneler Günü'nde Şallı, oğlu Pars ile olan fotoğrafını "Hep annenim, sonsuza kadar. Meleğim" notuyla paylaştı.

Ebru Şallı'nın Anneler Günü paylaşımı yürek burktu - Resim : 2

"İYİKİLERİM"

Ardından da iki oğlunun olduğu bir kareyi yayınlayan Şallı, "İyikilerim" ifadesini kullandı. Ünlü mankenin sosyal medyada yer almayı sevmeyen büyük oğlu Beren'in yüzünü kapatması da dikkatlerden kaçmadı.

Ebru Şallı'nın Anneler Günü paylaşımı yürek burktu - Resim : 3

"DOKUZ YIL BİR MELEKLE YAŞADIM"

Ebru Şallı katıldığı Katarsis programında Pars'a lenfoma teşhisinin koyulduğu ilk anı, hastanede geçen günleri ve yaşadığı zorlu dönemi anlattı.

"Tanıyan Pars'tan çok etkilenirdi" diyen Ebru Şallı, "Bu nasıl bir çocuk?' derlerdi. Gerçek bir melekti. Bu hayatta bir melek doğurmuşum ve dokuz yıl bir melek ile yaşamışım. Kimseyi kıramaz, azıcık üzüldüğü an onu toparlamaya çalışır... Müthiş bir sevgi çıkıyordu içinden. Pars hep başkaydı" ifadelerini kullandı.

Pars'ın boyun ağrısı yaşaması üzerine tetkikler için hastaneye gittiklerini belirten Şallı, doktorların bir hafta çabalarına rağmen tam olarak sorunun ne olduğunu bulamadıklarını ve kan tahlillerinin iyi çıkmasına rağmen ağrısında bir değişiklik olmadığını anlattı.

Kaynak: Haber Global TV

Ebru Şallı anneler günü Ebru Şallı haberleri Pars Tan pars tan kimdir