Ebru Şallı'nın göğüs dekoltesi sosyal medyayı salladı

Ebru Şallı'nın göğüs dekoltesi sosyal medyayı salladı

Eski manken Ebru Şallı, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak ayna karşısında poz veren Şallı, göğüs dekoltesiyle Instagram'ı yaktı geçti.

Instagram'da 2.3 milyon takipçisi bulunan Ebru Şallı, günlük hayatından kesitleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıyor. 

Instagram hesabından takipçileriyle formda kalmanın sırlarını paylaşan Şallı, fit fiziğini gözler önüne seren paylaşımlarıyla da beğeni topluyor. 

Ebru Şallı'nın göğüs dekoltesi sosyal medyayı salladı - Resim : 1

Sosyal medyayı bugün yine yakıp geçen Ebru Şallı, bu kez göğüs dekoltesiyle adından söz ettirdi.

Ebru Şallı'nın göğüs dekoltesi sosyal medyayı salladı - Resim : 2

44 yaşındaki eski mankenin ayna karşısında verdiği göğüs dekolteli pozları kısa sürede yaklaşık 23 bin beğeni aldı. 

Ebru Şallı'nın göğüs dekoltesi sosyal medyayı salladı - Resim : 3

“TEK MADDELİK EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALATTI”

Geçtiğimiz günlerde Ebru Şallı, kendi adını taşıyan YouTube kanalında açıklamalarda bulundu. 

2019'da dünyaevine girdiği eşiyle evlilik sözleşmesi yaptıklarını itiraf eden ünlü isim, şu şekilde konuştu: "Son yıllarda yapılan evliliklerde bir evlilik sözleşmesi oluyor. Bizim de bir evlilik sözleşmemiz var ama bu kendi aramızda. Yani herhangi bir resmi noterden imzalanmadı. Uğur bana tek maddelik bir evlilik sözleşmesi imzalattı. Sadece tek madde var ama bunun ne olduğunu açıklayamıyorum sizlere maalesef. Çünkü 'Gizlilik sözleşmesi imzaladım' dermişim... Dediğim gibi bir evlilik sözleşmesi söz konusu. İmzaladım mı, imzaladım ama ne olduğunu o zaman da paylaşmamıştım. Şimdi de benim eşimle aramdaki güven söz konusu... Yani sadece aramızda kalan bir şey o. Dolayısıyla paylaşmamın doğru olmayacağını düşünüyorum. Aile arasında olan bir şey diyeyim ama net olarak söylediğimde evet; böyle bir sözleşme var, böyle bir sözleşme imzaladım, ikimizin arasında özel ve tek maddelik bir sözleşme..."

Kaynak: Haber Global TV

Ebru Şallı sosyal medya magazin haberleri