Ebru Şallı'nın acı günü... Oğlu Pars hayatını kaybetti

Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan olan 9 yaşındaki oğlu Pars, yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi görüyordu.

Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan olan 9 yaşındaki oğlu Pars dün akşam hayatını kaybetti.

Yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi gördüğü öğrenilen Pars Tan için öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Pars Tan, Kilyos mezarlığında defnedildi.

Aile üyelerinin birçoğunu koronavirüs salgınından dolayı Pars'ın cenaze törenine katılamadı. Evladını toprağa veren ve perişan halde olan Ebru Şallı’yı, eski eşi Harun Tan ve eşi Uğur Akkuş teselli etmeye çalıştı.

Ebru Şallı'nın acı günü... Oğlu Pars hayatını kaybetti - Resim : 1

"ELEŞTİRİLER UMURUMDA DEĞİL"

Pars’ın lenfoma hastalığına yakalanmasıyla zor günler geçiren Ebru Şallı, geçtiğimiz yıl içini dökmüştü. Eski manken, “Özel hayatıma gelen eleştiriler umurumda değil. Önceliğim Pars” demişti.

Lenfoma hastalığına yakalanan 9 yaşındaki oğlunun yaşadığı süreçten de bahseden Ebru Şallı, şunları söylemişti: 

"Pars'ı halsizlik ve kemik ağrıları nedeniyle doktora götürdük. Yapılan tetkiklerin hemen ardından tedavi süreci başladı. Hastalık nedeniyle Pars'ın eğitimine de ara verdik. Son bir yıldır ailece hastalıkla mücadele ediyoruz; ancak şu an Pars'ın durumu daha iyi.

Ünlü isimlerden Ebru Şallı'ya başsağlığı mesajları!

Ebru Şallı'nın acı günü... Oğlu Pars hayatını kaybetti - Resim : 2

LENFOMA NEDİR?

Lenfoma, lenfositlerin oluşturduğu bir kanser tipi. Lenf dokusunun habis tümörüne verilen genel bir isim. Kanser ya normal hücrelerin hızla çoğalması veya normal lenfositlere göre daha uzun süre yaşamaları ile oluşur.

Ebru Şallı Harun Tan lenfoma Pars Tan