Ebru Şallı isyan etti, Uğur Akkuş'un boşandığı Gonca Derin skandal 'mayo' göndermesi yaptı

Ebru Şallı isyan etti, Uğur Akkuş'un boşandığı Gonca Derin skandal 'mayo' göndermesi yaptı

Geçtiğimiz nisan ayında 9 yaşındaki oğlu Pars'ı toprağa veren ve zor günler geçiren Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş'la moral tatiline çıktı. Sosyal medyadan tatil karelerini paylaşan eski manken, kendisini eleştirenlere isyan etti

Nisan ayında lenfoma tedavisi gören 9 yaşındaki oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun vefatının ardından dış dünyayla bağını koparmış ve kendisini eve kapatmıştı. Geçirdiği zor günlerin ardından eşi Uğur Akkuş’la birlikte Bodrum’a giden Ebru Şallı, son dönemde Instagram hesabından yaptığı tatil paylaşımlarıyla dikkat çekiyordu. Ancak bazı takipçileri yaptıkları kötü yorumlarla Ebru’yu çileden çıkardı. Şallı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yorumlara adeta ateş püskürdü. Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Derin ise Ebru Şallı'nın kendisini eleştirenlere verdiği cevapla alay eden bir paylaşım yaptı.

"ÇOCUĞUMUN YASINI TUTMA ŞEKLİMİN HESABINI KİMSEYE VERMEYECEĞİM"

Ebru Şallı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Ne zavallı ve nefret içinde bir yazı. İçinin nefretini kusmuş. Neyi hazmedemedi bu kadıncağız. Nefretle bir yere gelemezsin zaten. O nefret yüzüne böyle yansır işte. Benim arkamda ordu var. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti var. Sen neden bahsediyorsun? Çocuğumun yasını tutma şeklimin, hesabını kimseye vermeyeceğim. Sen kimsin? Ayrıca benim melek çocuğumu ve beni konuşma, yazma hakkın da yok. Senin de evladın var. Yarın ne olacağı belli olmaz Allahtan korkun olsun birazcık. İki reyting alıp ölen evladımla benle rant sağlamaya çalışmak ayıp desem o da az olur. Çok günah! Nedir bu düşmanlık? Ben her gün daha iyi olacağım. Çocuğumun istediğini yerine getireceğim. Senin değil! Allah’tan taş yüreğine sevgi, ve merhamet ve şifa diliyorum."

Ebru Şallı isyan etti, Uğur Akkuş'un boşandığı Gonca Derin skandal 'mayo' göndermesi yaptı - Resim : 1

UĞUR AKKUŞ'UN ESKİ EŞİNDEN SKANDAL GÖNDERME

Gonca Derin, Instagram hesabından bir paylaşım yaparak "Arkadaşlar hep mayoluyum diye eleştiriyorsunuz ama ölen ablamın vasiyetiydi. Marka olanlarla verdiği pozlar tamamıyla onun için... Canım ablam hep aklımdasın. Tövbe tövbe ya" dedi. 

Derin'in isim vermeden yaptığı paylaşım Ebru Şallı'ya gönderme olarak yorumlanarak sosyal medyada gündem oldu.

TAZİYE MESAJI YAYINLAMIŞTI

Gonca Derin, 9 yaşındaki çocuğu kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ebru Şallı için taziye mesajı yayınlamış ve başsağlığı dilemişti. 

İki çocuk annesi olan Gonca Derin, Ebru Şallı ile evli olan eşi Uğur Akkuş'tan iki yıl önce boşanmıştı. Ebru Şallı, geçtiğimiz yıllarda evliliği resmi olarak bitmeyen Uğur Akkuş ile aşk yaşamaya başladığı için Gonca Derin ile birbirine gönderme yapmış ve günlerce konuşulmuştu.

Ebru Şallı Uğur Akkuş Gonca Derin Pars Tan haberler mayo