Ebru Şallı: "Büyük ikramiye bana çıktı"

Ebru Şallı: "Büyük ikramiye bana çıktı"

Ebru Şallı, önceki gün eşi Uğur Akkuş'la Bebek'te objektiflere takıldı. Hamile olduğuna dair iddiaları yalanlayan Şallı, eşiyle birlikte adak adadıklarını söyledi.

Ebru Şallı iki yıl aşk yaşadığı iş insanı Uğur Akkuş ile 26 Eylül'de nikah masasına oturmuştu. Çift önceki gün Bebek görüntülendi. Ebru Şallı magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. 

Ebru Şallı, eşinin medya patronu olmak için kolları sıvadığını söyledi. Şallı, konuyla ilgili "Sonuçta yatırımcı, görüşmeler yapmış olabilir. Anlaşır anlaşamaz bilemeyiz, birçok görüşmeleri oluyor ama bir çoğunu duymuyorsunuz zaten" dedi.

Ebru Şallı: "Büyük ikramiye bana çıktı" - Resim : 1

"HAMİLE DEĞİLİM"

Bebek bekleyip beklemediğine dair soruları da yanıtlayan Şallı, şunları söyledi: "Hamile değilim. Olsam çıkar söylerim emin olun ki. Evet, Eyüp Sultan'da adak adadım. Her zaman gidiyorum dua etmeye Eyüp Sultan'a. Uğur'la da gideriz sık sık. Geçen gün gittik dua etmeyi ben çok seviyorum inancım çok yüksek bu konuda. Biliyorum ki her dua ettiğimde çok güzel şeyler oluyor. Uğur'un da adağı varmış, kurban kestirdik."

"AŞKTA KAZANDIM"

Şallı, "Az önce milli piyangocunun önünden geçtiniz. Büyük ikramiye 80 milyon TL, bilet alacak mısınız?" sorusuna ise  "Büyük ikramiye bana çoktan çıktı bile. Aşkta kazandım. Uğur yanımda, onun eşiyim. Bu da bana yeter" cevabı verdi.

Ebru Şallı Uğur Akkuş