Ebru Polat kendi fotoğrafını dudağından öptü, sosyal medya yıkıldı

Ebru Polat kendi fotoğrafını dudağından öptü, sosyal medya yıkıldı

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Ebru Polat, bu defa kendi fotoğrafını öptüğü bir kareyi Instagram'dan paylaştı.

Şarkıcı Ebru Polat, Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafıyla yine dikkat çekti. Şarkıcı, kendi fotoğrafını dudağından öptüğü pozunu takipçileriyle paylaştı.

Ebru Polat kendi fotoğrafını dudağından öptü, sosyal medya yıkıldı - Resim : 1

Ebru Polat, paylaşımına "1 dal alsam yine dudaklarından" notunu yazdı. Sosyal medyada olay yaratan şarkıcının paylaşımı kısa sürede yaklaşık 20 bin beğeni alırken, binlerce de yorum aldı. 

EBRU POLAT'TAN HADİSE'YE DESTEK: YANINDAYIZ!

Sahne kostümlerini eleştirenlere "Edepsizlik sizin kafanızda" diyerek karşılık veren Hadise'ye Ebru Polat'tan destek gelmişti. Instagram'da mayolu bir fotoğrafını paylaşan Polat, o karenin altına şu notu düşmüştü:

"Hadise yanındayız. Herkes baksın kendi işine. Milletten sana ne? Laf anlatmak zordur haddini bilmeyene. En iyisi mi hadi biz denize. Al sana mis gibi şarkı sözü de çıktı."

Ebru Polat kendi fotoğrafını dudağından öptü, sosyal medya yıkıldı - Resim : 2

"CANIM BEN!"

Aleyna Tilki, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeyi başaran isimlerden. Geçtiğimiz yılın son günlerinde Tilki, ayna karşısında kendini öperken çekilen bir fotoğrafına "Canım ben" notunu düşmesi ile dikkat çekmişti.

Ebru Polat kendi fotoğrafını dudağından öptü, sosyal medya yıkıldı - Resim : 3

Ebru Polat Hadise