Ebru Polat, Gülşen'in dansına tepki gösterdi: 'Çok ileri gittin!'

Magazin Haberleri

Konserlerinde tercih ettiği cesur sahne kıyafetleriyle sık sık gündeme gelen Gülşen’in son sahne kostümü sosyal medyayı ikiye böldü. Gülşen, tarzı ve dansıyla hem tepki hem de destek aldı. Ünlü şarkıcıya en çarpıcı yorum ise Ebru Polat’tan geldi.

Gülşen Cahide'de sahneye çıktı ve 'külot' tartışmasını alevlendirdi. İzzet Yıldızhan'ın "Sahneye de külotla çıkmasınlar ya" demesinden sonra sahneye transparanla çıktı. Gülşen sahnede ayrıca kalça dansı yaparak sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı.

Gülşen'in bu tarzı ve dansı hem tepki aldı hem de destek...

Gülşen'in dansını ve kostümünü abartılı bulan şarkıcı Ebru Polat, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Külotla sahneye çıkma polemiğinde ben de birkaç kelime etmek istiyorum. İnsanlar istediği kıyafetle sahneye çıkabilir ve şov yapabilir. Buna kimse karışamaz. Ama Gülşen bence çok abartmış. İzzet'e sözde inadına gibi ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum. İnadına külot giymiş, sütyen giymiş. Çok abartmadın mı? O dans falan kötüydü, sana hiç yakıştıramadım. Çok ayıp çok ileri gittin" dedi.

Ebru Polat, Gülşen'in dansına tepki gösterdi: 'Çok ileri gittin!' - Resim : 1

SERENGİL: "STRİPTİZ KIYAFETİ GİBİ"

Yorumlarıyla her daim adından söz ettiren Seren Serengil de Gülşen'i dans performansına sessiz kalamadı. Gülşen'in tercihinin avam olduğunu belirten Serengil, Bugüne kadar değil ama son kıyafet külot, sütyen olay amacını aştı bence. Striptiz kıyafeti gibi bu kadarı da yemekli masaların olduğu ortam için çok fazla ve avam artık. İlla şeyini çıkaracaksınız" ifadelerini kullandı.

Ebru Polat, Gülşen'in dansına tepki gösterdi: 'Çok ileri gittin!' - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Seren Serengil Gülşen Ebru Polat magazin magazin haberleri