Duygu Özaslan'ın Neslican Tay mesajı sosyal medyayı ikiye böldü

Duygu Özaslan'ın Neslican Tay mesajı sosyal medyayı ikiye böldü

Kansere karşı verdiği yaşam mücadelesi ile herkese örnek olan Neslican Tay'ın vefatı tüm Türkiye'yi derinden üzdü. Sosyal medya kullanıcıları, Neslican'ın vefatı hakkında duygusal mesajlar paylaşırlarken, YouTuber Duygu Özaslan'ın mesajı tepki topladı

Genç yaşta kanserle mücadele eden Neslican Tay'ın vefat haberi üzerine sosyal medya kullanıcıları üzüntülerini dile getiren sayısız paylaşım yaptı. Sosyal medya paylaşımları içerisinde YouTuber Duygu Özaslan'ın "Bana yazdığın son mesajı görmemişim, şimdi okudum" mesajı büyük tepki topladı. Özaslan,  Instagram'ın hikayeler kısmında şu paylaşımı yaptı:

"Çok üzgünüm Neslican, bütün o pozitifliğinin, gücünün seni iyileştireceğine çok inanmıştım. Bana yazdığın son mesajı görmemişim, şimdi okudum. Cevap yazsam da göremeyecek olman beni çok üzüyor. Sen hepimize ilham oldun, neşe oldun içinin, dışının güzelliğiyle. Artık huzurlu olmanı diliyorum."

 Duygu Özaslan'ın Neslican Tay mesajı sosyal medyayı ikiye böldü - Resim : 1

Paylaşımı nedeniyle eleştirilen Duygu Özaslan, "Açıklamak zorunda kalmak, bu kadar kötü düşünmeye odaklı insana laf anlatmak zor. Ama umarım sevdiğiniz birinin mesajını artık çok geç olduğunda görmezsiniz. Bunu yaşarsanız da umarım üzülmezsiniz ya da benden daha düşünceli olup üzüntünüzü dile getirmezsiniz. Çok sevdiğim bir insandı, karşılıklı çok güzel bir iletişimimiz, dostluğumuz olmuştu bu sanal dünyada. Sadece pişman oldum görmediğime. Konuşacak zamanımız varken konuşamadığımıza. Ben ne egoyla ne düşüncesizlikle ilgili bir şey göremiyorum bu durumda. Ne diyeyim" açıklamasını yaparak sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Arkadaşlar kız kötü bir şey dememiş. Mesaj atmış, görmemiş, sonradan gördüm diyor ve üzüntüsü ekliyor. İnsanların işi olabilir veya telefonu sessizde olup duymamış olabilir. O an öyle bir şey olmuş. Kadına demediğiniz laf kalmadı, psikolojik şiddettir bu" ifadelerinde bulunurken, bazı Twitter kullanıcıları tarafından "Dost olduğun bir insanın mesajını nasıl ölünce görebiliyorsun, kız günlerdir hastanedeydi?" yorumları yapıldı.

Duygu Özaslan'ın Neslican Tay mesajı sosyal medyayı ikiye böldü - Resim : 2

Youtuber Duygu Özaslan Neslican Tay vefat sosyal medya instagram