Dünyaca ünlü şarkıcı Inna, hava şartları nedeniyle Çorlu'da mahsur kaldı

Magazin Haberleri

Yeni şarkısı 'Up'ın promosyon çalışmaları için Romanya'dan Türkiye'ye gelmek için yola çıkan dünyaca ünlü şarkıcı Inna'nın uçağı, İstanbul'u felç eden kar fırtınası nedeniyle Çorlu'ya inmek zorunda kaldı.

Yolların kapanması nedeniyle Çorlu'da kalan ünlü şarkıcı Inna, kar engeli yüzünden korku dolu anlar yaşadı. İstanbul'da çeşitli TV ve radyo programlarına katılması beklenen Inna'nın programı kar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

"TÜRKİYE'DE BİR YERDE GÜVENLİYİM"

Hava şartları nedeniyle Çorlu inmek zorunda kalan Inna, Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafında "Bu fotoğrafta İstanbul'da olduğumu göstermeliydim. Ama olmadı. Türkiye'de bir yerde güvendeyim. Fakat yorgunum" dedi.

'PROGRAMI İPTAL OLDU ROMANYA'YA DÖNECEK'

İstanbul’a yeni şarkısını tanıtmak için geldiğini belirten Rumen şarkıcı, ancak programının iptal olduğunu ve Romanya’ya döneceğini söyledi. Inna, "Aslında Romanya’ya dönmeyi planlamıyordum. Ancak yollar kapalı olduğu için İstanbul’a gidemeyeceğim. Ama yine de uygun bir zaman da geleceğim. Çok mutluyum yolculuğum çok keyifliydi. Baklava yedim, hayranlarımla da fotoğraf çektirdim gayet güzeldi. Türk müziğini seviyorum, ne zaman Türkiye’ye gelsem hep Türk müziği dinliyorum. En çok bildiğim şarkıcı yok ama Tarkan'ı biliyorum ve bildiğim şarkıları var. Bir Türk şarkısını söylemek istediğimde Ajda Pekkan’ın, ‘Sen de yak, yak’ şarkısını kendi dilimde söylemek isterim. 12 Şubat’ta konserim Arena da olacak ve tüm hayranlarımı oraya bekliyorum. Daha önce de Türkiye’de konser verdim. Türkiye’de en çok, İstanbul, İzmir, Ankara ve Çorlu’yu çok seviyorum” dedi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Inna, hava şartları nedeniyle Çorlu'da mahsur kaldı - Resim : 1

Ayrıca Inna'nın sosyal medyada Çorlu diye Çorum yazması da dikkatlerden kaçmadı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Inna, hava şartları nedeniyle Çorlu'da mahsur kaldı - Resim : 2

Kaynak: İHA

Çorlu Inna İstanbul magazin magazin haberleri