Dünyaca ünlü şarkıcıdan sevenlerine kötü haber

Magazin Haberleri
Dünyaca ünlü şarkıcıdan sevenlerine kötü haber

Türk sevgilisi Alev Aydın ile birlikteliğinden bir çocuk sahibi olan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey'den sevenlerini üzecek bir haber geldi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey'den sevenlerini üzecek bir haber geldi. Türk sevgilisi senarist Alev Aydın ile iki yıldır birlikte olan ve oğlu Ender Ridley'i geçtiğimiz temmuz ayında kucağına alan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, pazar günü sağlık durumuyla ilgili sevenlerini üzecek bir haber paylaştı.

"GERÇEKTEN DURMAK ZORUNDA KALABİLİRİM"

Endometriozisle mücadelesiyle bağlantılı sağlık sorunlarına dair yeni ayrıntılardan bahseden Halsey, "gerçekten durmak zorunda kalabileceğini" söyledi.

Halsey, Instagram hesabından şu açıklamada bulundu:

"Son birkaç haftadır birtakım yeni zorluklarla baş etmek için hastaneye gidip duruyorum. Her şeyi, Grammy Ödülleri'ni, Coachella'yı, vb. normal olarak devam ettirmek için elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Fakat vücudum buna güçlü bir şekilde karşı çıkıyor ve nihayetinde yavaşlamamı ya da bu sefer gerçekten de durmamı talep ediyor."

Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan "Without Me" parçasıyla ünlenen Halsey, "kronik hastalığın karmaşık bir gizem olduğunu" sözlerine ekledi.

Halsey, "Eğer beni ortalarda görmezseniz ya da görmüyorsanız lütfen bunu kişisel algılamayın. Zor şartlar altında elimden gelenin en iyisini yapıyorum" ifadelerini kullandı. 

AMELiYATTAN ÜÇ GÜN SONRA GRAMMY MÜZİK ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDI

Halsey önceki haftalarda Grammy Ödülleri'nde kırmızı halıya çıkmadan üç gün önce ameliyat olduğunu açıkladıktan sonra hayranlarından "nazik olmalarını" istemişti.

Dünyaca ünlü şarkıcıdan sevenlerine kötü haber - Resim : 1

Ünlü sanatçı bir Instagram gönderisinde, "If I Can't Have Love, I Want Power'ın" en iyi alternatif müzik albümü dalında aday gösterildiği 2022 Grammy Ödülleri'ne katılmadan üç gün önce ameliyat olduğunu açıkladı. Paylaştığı gönderide en son Grammy'e 2017'de katıldığını ve kırmızı halıda hala dikişlerinin olduğunu şu sözlerle anlattı:

"En son Grammy'ye 2017'de katıldım ve ilk endometriozis ameliyatımdan 3 gün sonraydı. Dikişlerim hala duruyorken kırmızı halıda yürüdüm". Uzun aradan sonra Grammy'e katılacağını açıklayan Halsey, Grammy'den üç gün önce başka bir ameliyat daha geçirdiğini açıkladı. Halsey, "Törene yıllardır ilk kez yarın katılıyorum ve yine (tahmin ettiğiniz gibi) üç gün önce ameliyat oldum. Bunu sadece beni görürseniz nazik olun diye yazıyorum, kırılganım hahaha. Kırılgan ama heyecanlı."

Kaynak: Haber Global TV

Halsey