Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey'den mezarlık ziyareti

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey'den mezarlık ziyareti

Ünlü şarkıcı Halsey, sevgilisi ve doğacak bebeğinin babası Alev Aydın'ın annesi Kadriye Hanım'ı mezarı başında ziyaret etti. O anları Aydın, Instagram'dan paylaştı.

İki yıldır aşk yaşadığı Türk sevgilisi Alev Aydın'dan bebek bekleyen Macaristan asıllı ABD'li şarkıcı Halsey'in heyecanı büyüyor. 

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey'den mezarlık ziyareti - Resim : 1

Hamilelik pozlarını sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan Halsey, doğum öncesi sevgilisi ve bebeğinin babası Alev Aydın'ın annesi Kadriye Aydın'ı kabri başında ziyaret etti. 

Bebeğini kucağına almak için gün sayan Alev Aydın da o anları 149 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey'den mezarlık ziyareti - Resim : 2

O YORUMLARA TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan sekiz aylık hamile olan Halsey, geçtiğimiz günlerde belirgenleşen karnıyla poz verdi.

Ünlü şarkıcı, gebeliğiyle ilgili yapılan spekülasyonlara da sitem etti. Hamileliğinin planlı olduğunu belirten şarkıcı, "Bunun için çok uğraştım ama eğer başka bir şekilde de olsaydı yine çok mutlu olurdum" şeklinde konuştu.

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey'den mezarlık ziyareti - Resim : 3

"CİNSİYET ALGIM EŞİTLENDİ"

Hamile olmanın cinsiyet algısını eşitlediğini belirten Halsey, "Vücudumla ilgili çok düşünüyordum. Kendinizin bu kadar çabuk değişmesini izlemek garip... Hamileliğin bana 'kadınlık' hakkında çok güçlü, ikili duygular vereceğini düşünmüştüm ama gerçekten cinsiyet algımı tamamen eşitledi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Halsey magazin haberleri Alev Aydın Alev Aydın kimdir