Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears'ten 'Türkiye' paylaşımı! "Bu video beni ağlattı"

Magazin Haberleri
Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears'ten 'Türkiye' paylaşımı! "Bu video beni ağlattı"

İstanbul'da bir anaokulunda görevli Dilara öğretmen annesi tarafından sürpriz yapılan öğrencisinin görüntülerini sosyal medyada paylaşmıştı. Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, Türkiye'de çekilen o görüntüleri 40 milyon takipçili Instagram hesabından paylaşarak 'Bu video beni ağlattı' notunu düştü.

Geçtiğimiz aylarda İstanbul'da anaokuluna giden bir çocuk arkadaşlarıyla oyun oynadığı sırada, karşısında elinde pastayla annesini görünce büyük şaşkınlık yaşamıştı. O ana ait görüntüler sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Elinde pastayla annesini karşısında gören küçük çocuk, annesinin boynuna atlayıp elini defalarca öpmüştü. 

40 MİLYON TAKİPİLİ INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI

O görüntüleri izleyen dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, gözyaşlarına tutamadı. Videoyu 40 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Spears, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Son iki gündür migrenim tuttu ve yataktan çıkamadım. Işığa maruz kalamadım ve kendimden geçecekmişim gibi hissettim. En kötüsüydü ve bu yüzden iki gün boyunca uyudum. Anneler Günü'nde baygındım… Bir gün geciktim, çok üzgünüm… Neyse, bu video beni ağlattı. Küçük çocuğun annesinin elleriyle ne yaptığını izleyin. Gerçekten küçük bir beyefendi demek istiyorum! Geçmiş Anneler Günü’nüz kutlu olsun."

 

Kaynak: Haber Global TV

Britney Spears Britney Spears haberleri Britney Spears annesi ABD ABD haberleri