Dünyaca ünlü rapçi Cardi B.: Nurbanu'dan nefret ediyorum

Dünyaca ünlü rapçi Cardi B.: Nurbanu'dan nefret ediyorum

Muhteşem Yüzyıl dizisinin hayranı olduğunu dile getiren dünyaca ünlü rapçi Cardi B., Nurbanu Sultan'dan nefret ettiğini dile getirip Hürrem Sultan'ı sevdiğini belirtti.

Grammy ödüllü rap şarkıcısı Cardi B’nin geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından paylaştığı video ile Muhteşem Yüzyıl dizisini izlediği ortaya çıkmıştı. Muhteşem Yüzyıl'ın büyüsüne kapılan Cardi B., dizide yaşanılan gelişmelere göre Twitter hesabından yorumlarını yapmayı ihmal etmiyor.

CARDİ B., HÜRREM SULTAN'DAN YANA

Twitter hesabından Muhteşem Yüzyıl dizisine dair yorumlarını yapan rapçi Cardi B. aynı zamanda takipçilerinden gelen yazılara da cevap veriyor. Dizide rol alan tüm karakterler hakkında samimi bir şekilde yorum yapan Cardi B., Hürrem Sultan takımında olduğunu takipçilerine açıkladı.

Dünyaca ünlü rapçi Cardi B.: Nurbanu'dan nefret ediyorum - Resim : 1

"KUSURA BAKMA TATLIM, BU HÜRREM!"

Sosyal medya hesabından "Senden nefret ediyorum Nurbanu" yazarak dikkatleri üzerine çeken Cardi B., "Nurbanu benim sultanım. Osmanlı İmparatorluğu tarihinde önemli bir figür” yazısına da cevap vermeyi atlamadı. Cardi B tarafını seçerek "Kusura bakma tatlım, bu Hürrem!" ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü rapçi Cardi B.: Nurbanu'dan nefret ediyorum - Resim : 2

"MUSTAFA ÖLDÜĞÜNDE ÇOK ÜZÜLDÜM"

Cardi B, "Mustafa (Şehzade) öldüğünde ağladın mı?" sorusuna yanıt verdi. Cardi B. bu soruya, "Ben Hürrem’in takımında yer alıyorum ama Mustafa öldüğünde gerçekten çok üzüldüm" şeklinde yanıt verdi.

 

Cardi B Muhteşem Yüzyıl