Dünya Hali 17. Bölüm Full İzle | TRT 1 Dünya Hali Son Bölüm İzle

Dünya Hali

TRT'nin yeni dizisi Dünya Hali'nin 17. bölümü 24 Kasım Çarşamba günü yayınlandı. TRT 1'de yayınlanan Dünya Hali dizisinin 16. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link haberimizde. Dünya Hali 17. Bölüm Full İzle.

TRT 1 ekranlarında Dünya Hali'nin 17. bölümü 24 Kasım Çarşamba günü yayınlandı.

Farklı kurgusu ve kendine has diliyle dikkat çekecek olan Dünya Hali’nin yönetmeni Osman Nail Doğan. 29 yaşındaki yönetmen daha önce Tutunamayanlar ve Dengi Dengine dizilerinin yönetmen koltuğunda oturmuştu.

Dünya Hali dizisinin konusu

Çok sevdiğiniz bir aile büyüğünüzün ölmeden önceki son isteği “erken kalkan, eskinin kıymetini bilen ve bal porsuğuna benzeyen bir kızla evlen” olursa ne yaparsınız? Bu kendine has vasiyetin ilginç yolculuğu Dünya Hali dizisinde cevap buluyor.

Konusunu hayatın en temel yerlerinden biri olan ilişkilerden alan Dünya Hali, şehirde yaşayan sıradan bir insanın günlük yaşantısını çok farklı bir mizah anlayışı ile ekran karşısına taşıyor. Absürt yaklaşım tarzıyla günlük yaşantının içerisindeki basit olayları ve çelişkileri eğlenceli bir üslupla işliyor.

Hayatı boyunca doğru bildiğinden şaşmayan, tam da bu yüzden içinde yaşadığı “modern” hayatla zaman zaman çelişen bir delikanlının yani Sinan’ın (Caner Şahin), anket yaparken tesadüfen karşılaştığı bir kadına (Pelin Abay) aşık olduktan sonra hayatında yaşayacağı değişimlere tanık olacağız.

İyiliği ve dürüstlüğü hayatının her alanında ön planda tutan Sinan’ın şartlar ne olursa olsun değerlerine sadık kalmaya çalışırken yaşadığı ilginç ve komik durumlar, ustaca bir mizah anlayışı ile Dünya Hali dizisinde işleniyor. Başrollerini Caner Şahin, Pelin Abay ve Tolga Tekin’in paylaştığı dizi, alışılagelen dizi anlatımlarının klasik yapısını bozarak izleyiciye çok farklı bir eğlence vaat ediyor.

Ekranlara yeni bir soluk getirecek olan TRT 1’in yeni dizisi Dünya Hali’nde, Ozan Çelik, Selin Hasar, Ayfer Tokatlı, Şehsuvar Aktaş gibi birçok yetenekli isim yer alıyor.

Dünya Hali dizisi oyuncuları

Sinan: Caner Şahin
Kıvılcım: Pelin Abay
Azim: Ozan Çelik
Güven: Tolga Tekin
Vural: Hakan Emre Ünal
Yüksel: Mert Denizmen

Dünya Hali 17. Bölüm İzle

TRT 1'de 24 Kasım'da yayınlanan Dünya Hali dizisinin 17. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Dünya Hali 17. Bölüm Fragmanı İzle

Dünya Hali son bölüm izle Dünya Hali dizisi dizi haberleri trt dizileri dizi izle trt 1 izle bedava dizi izle Dünya Hali dizisi trt 1