Dün akşam Survivor'da kim elendi?

Survivor All Star
Dün akşam Survivor'da kim elendi?

Survivor eleme maratonu izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Haftanın bir günü SMS oylaması sonucu ile elenen kişi belli olurken ödül oyunu kazanan isim de merak ediliyor. Survivor kim elendi? 1 Mart Survivor ödül oyununu kim kazandı, sürgün adasına kim gitti ve eleme adayları kimler?

Tv8 ekranlarında Survivor All Star yeni bölümde heyecan hız kesmeden devam ediyor. Programın 35.bölümünde ödül oyununu kazanan yarışmacı avantajlı grupta yer alacak. Bugün nefes kesen ödül oyunu için ter döken yarışmacılar, bu akşam Survivor'da kim elendi, Survivor ödül oyunu kim kazandı ve sürgün adasına kim gitti sorusuna yanıt arıyor. Peki Survivor kim elendi? 1 Mart Survivor ödül oyununu kim kazandı, sürgün adasına kim gitti ve eleme adayları kimler?

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor kim elendi sorusu 2 Mart Çarşamba akşamı (bu akşam) cevap bulacak. Ünlüler ve Gönüllüler takımı kıyasıya mücadele etmesinin ardından kaybeden takımdan bir kişi daha sürgün adasına gönderiliyor. Survivor eleme adayları ise şu şekilde;

SURVIVOR'DA SÜRGÜN ADASINA KİM GİTTİ?

Survivor'da dokunulmazlık oyunu ardından yapılan oylama sonucunda Evrim ilk eleme adayı olarak seçildi ve sürgün adasına gönderildi. Yapılan oylamada 7 oy alan Aşkım, sürgün adasına gönderilen isim oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

Survivor eleme adayları Evrim, Aşkım, Yasin ve Gökhan oldu.

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor ödül oyunu kazananı belli oldu. Oyunun sonunda kazanan takım, pizza ve kola menüsünün sahibi oldu. Ünlüler ve gönüllüler takımı büyük ödül için ok atma parkurunda karşı karşıya geldi. Kadınlar mücadelesinin kazananı ünlüler oldu ve tadım hakkını elde etti. Erkekler mücadelesinin kazananı gönüllüler oldu ve ardından en iyiler karşılaşmasında ödülü ünlüler kazandı.

Ok atan yarışmacılardan kazanan ödülün sahibi oldu. Devamında Anlat Bakalım oyununda takımlar en çok kelimeyi bilerek yeniden ödülü almak için mücadele verdi.

Survivor Anlat Bakalım oyununun bu haftaki ödülü ise cipsti. Anlat Bakalım oyununu da ünlüler kazandı.

Survivor kim elendi Survivor eleme adayları Survivor ödül oyunu