Düğün öncesi bakıma giren Seda Sayan'ın son hali şaşırttı! Tam 29 cm inceldi

Magazin Haberleri
Düğün öncesi bakıma giren Seda Sayan'ın son hali şaşırttı! Tam 29 cm inceldi

Yedinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Seda Sayan düğün hazırlıklarını sürdürüyor. Son olarak Sayan, yaptırdığı bakımların ardından 29 cm inceldi. İşte Seda Sayan'ın son hali...

25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmaya hazırlanan 59 yaşındaki Seda Sayan son haliyle görenleri şaşırttı.

Seda Sayan

Daha önce Seda Sayan'ın genç sevgilisi Çağlar Ökten'in "Dört yıllık ilişkisini bitirip kendisiyle evlenmesi karşılığında albüm sözü verdiği" öne sürülürken, Sayan ise bu iddiaları yalanlamıştı.

Düğün öncesi bakıma giren Seda Sayan'ın son hali şaşırttı! Tam 29 cm inceldi - Resim : 2

Evlilik hazırlığında olan Seda Sayan'dan şaşırtan paylaşımlar geldi.

Seda Sayan

"BACAKLARIMI GARANTİLETTİM"

Tam 29 cm inceldiğini açıklayan evlilik hazırlığındaki Seda Sayan, "Bende bu bacaklar 20 yaşında bile yoktu" dedi.

"Bacaklarımı özellikle garantilettim, minicik oldum" ifadesini kullanan Seda Sayan'ın giydiği elbisenin omuz ve bel kısımlarından tutmadığı görüldü.

Düğün öncesi bakıma giren Seda Sayan'ın son hali şaşırttı! Tam 29 cm inceldi - Resim : 4

"TAM TUR BİR YÜZÜK ALDI"

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir mücevher fuarında açıklamalarda bulunan Seda Sayan, "Tam nikaha doğru çok doğru bir adresteyim. Çağlar'ın işi kolaylaştı. Çağlar evlilik teklifi yüzüğü olarak tam tur bir yüzük aldı. Onun dışında takılarımı kendim alıyorum." sözleriyle dikkat çekmişti.

Düğünüyle ilgili detay veren Sayan, "Nikahımızı Prag Büyükelçimiz Egemen Bağış kıyacak. Şahitler hakkında detay vermek istemiyorum. Nikah sonrası bir yemek tertip etmeyi düşünüyoruz sadece. Gelinliğim sade ve abartısız olacak" ifadelerini kullanmıştı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Seda Sayan Çağlar Ökten magazin haberleri