Dostunun gönlünü aldı... Selena Gomez Francia Raisa'nın doğum gününü kutladı

Magazin Haberleri
Dostunun gönlünü aldı... Selena Gomez Francia Raisa'nın doğum gününü kutladı

Ünlü şarkıcı Selena Gomez kendisine böbreğini bağışlayan ve bir süredir arasının açık olduğu arkadaşı Francia Raisa ile buzları eritti. Sosyal medyadan paylaşım yapan Selena Gomez, Francia Raisa'nın doğum gününü kutladı.

Lupus hastalığı ile uzunca bir süre mücadele eden Selena Gomez bir dönem çalışamaz hale geldi. Böbrek nakli bekleyen Selena Gomez'e en yakın arkadaşı Francia Raisa'dan büyük yardım geldi.

Uzun bir süre ortadan kaybolan Gomez, kendisine böbreğini veren kişinin en yakın arkadaşı olduğunu şu sözlerle açıklamıştı: "Güzel arkadaşım Francia Raisa, bana eşsiz bir hediye verdi. Seni çok seviyorum kardeşim."

Selena'nın "Sektördeki tek arkadaşım Taylor Swift, hiçbir zaman havalı ünlülerden oluşan bir kız grubunda yer alamadım. Bu yüzden de hep kendimi o ortamlara yabancı hissettim." açıklamasının ardından Francia ile arası açılmıştı. Raisa, Gomez'in gündem olan sözlerine; "Hmmm ilginç" yorumunu yazmış; sonrasında ise hemen silmişti. Gomez de "Üzgünüm her açıklamamda tanıdığım her insanın adını anmıyorum." yazdığı başka bir yorum yaparak Francia'ya cevap vermişti.

Raisa ile çekilen fotoğraflarını peş peşe paylaşan şarkıcı, arkadaşının doğum gününü "Bu özel insana en mutlu doğum gününü diliyorum. Hayat bizi nereye götürürse götürsün, seni seviyorum." sözleri ile kutladı.

Dostunun gönlünü aldı... Selena Gomez Francia Raisa'nın doğum gününü kutladı - Resim : 1

 

Kaynak: Haber Global TV

Selena Gomez Francia Raisa magazin haberleri