Doruk Doğrusöz'den Sevda Demirel itirafı: Tuvalete gidince 'Kocacım özledim' diye mesaj atıyor

Doruk Doğrusöz'den Sevda Demirel itirafı: Tuvalete gidince 'Kocacım özledim' diye mesaj atıyor

Ameliyatsız cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren Doruk Doğrusöz, ilişkisinden bahsederken "Ben tuvaletteyken Sevda bana yatak odasından 'Kocacım gel çok özledim' diye mesaj atıyor" dedi.

'İşte Benim Stilim' programıyla tanındıktan sonra ameliyatsız cinsiyet değiştirme sürecine giren Doruk Doğrusöz, şarkıcı Sevda Demirel ile aşk yaşamaya başladı. İkili, konuk oldukları programda ise samimi açıklamalarda bulundu.

Doruk Doğrusöz'den Sevda Demirel itirafı: Tuvalete gidince 'Kocacım özledim' diye mesaj atıyor - Resim : 1

"BANA BİR MUCİZE GELDİ"

Yeni ilişkisinden bahseden Sevda Demirel, "Bu eve ve bana bir mucize geldi. Bir duvarlarla konuşmadığım kalmıştı, çok yalnızdım. Çok yapışık yaşıyoruz. Belki bu da sıkıntıdır. Her gün birbirimize not yazıyoruz" dedi.

"HADİ GEL SENİ ÇOK ÖZLEDİM"

Doğrusöz ise "Sevda'yı hep beğeniyordum, Türkiye'de böyle bir gerçek var yani. Reklam birlikteliğiyle alakalı çok soru geliyor. Mesela ben tuvaletteyken Sevda bana yatak odasından mesaj atıyor. 'Kocacım gel seni çok özledim' diye. Salondayken falan 'hadi gel çok özledim' diyor" şeklinde konuştu.

Doruk Doğrusöz'den Sevda Demirel itirafı: Tuvalete gidince 'Kocacım özledim' diye mesaj atıyor - Resim : 2

"DAVULLU ZURNALI BİR DÜĞÜN YAPACAĞIZ"

Geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinde el ele alışveriş yapan çift, kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla sohbet etmişti. Evlilik kararı aldığını doğrulayan şarkıcı Sevda Demirel, "Evlilik kararı aldığımız doğrudur. Ailelerimiz tanışacak. Davullu zurnalı bir düğün olacak. Davul zurna hayalimde olan bir şeydi" demişti.

Doruk Doğrusöz Sevda Demirel İşte Benim Stilim