Doktorlar dizisinin yıldızının acı günü! Kahreden haberi sosyal medyadan duyurdu

Magazin Haberleri
Doktorlar dizisinin yıldızının acı günü! Kahreden haberi sosyal medyadan duyurdu

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Zenan karakteri ile hafızalara kazınan Melike Güner annesini kaybetti.

Doktorlar dizisindeki Zenan karakteri ile hafızalara kazınan Melike Güner annesini kaybetti. Güner, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Annesinin fotoğrafını paylaşan oyuncu, altına "20.01.2022'de canım annemi kaybettik. Acıma saygıyla sarılan, sessizce ellerinden tutan, yanımda olan tüm canım arkadaşlarım teşekkür ederim" notunu düştü.

Doktorlar dizisinin yıldızının acı günü! Kahreden haberi sosyal medyadan duyurdu - Resim : 1

Güner acı haberle derinden sarsılırken, Feyyaz Duman, İsmail Demirci ve Meltem Cumbul'un da aralarında olduğu birçok ünlü isim başsağlığında bulundu.

Doktorlar dizisinin yıldızının acı günü! Kahreden haberi sosyal medyadan duyurdu - Resim : 2

MELİKE GÜNER KİMDİR?

Doktorlar dizisinde hayat verdiği Zenan karakteri ile akıllarda yer eden Melike Güner oyunculuk kariyeri boyunca birçok dizi, tiyatro ve film projesinde yer aldı.

Yalancılar ve Mumları dizisinde "Şerife" rolünü oynayan Güner, 2011'de yayınlanan İffet dizisinde Betül, İncir Reçeli filminde ise Duygu karakterini canlandırmıştı.

Melike Güner, 21 Haziran 2013 tarihinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ CEO'su Ali Haydar Bozkurt ile evlendi. Çifitin, 6 Mayıs 2015 tarihinde biri kız biri erkek olan ikiz bebekleri oldu.

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri